Reklama

Reklama

Alice in Borderland - Season 1 (2020) (série)


Episode 7 (S01E07)

(epizoda)
Japonsko, 2020, 48 min

Režie:

Šinsuke Sató

Předloha:

Haro Asó (komiks)

Scénář:

Jasuko Kuramicu

Hudba:

Jutaka Jamada
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Hra se dostává na další úroveň a z bezpečné Pláže se stává dějiště velkolepého honu na čarodějnice, který odstartuje závěrečný boj všech proti všem. (Netflix)

Recenze (10)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doplácali jsme se k další hře, které dominují zcela irelevantní (a pro mě nezajímavé) flashbacky. I když se v epizodě dost děje, nemá ani zdaleka náboj prvních tří epizod. Bohužel také obsahuje větší než malé množství evidenčních debilit. ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hergot, co to jako je? To už si někdo dělá prdel, ne? :D Takhle stupidní nebyl ani druhý díl Transformers a že to je řádná chujovina. Jasně, snaží se to být strašně cool a pro mladé, takže tam je hromada nepřehledné akce, zpomalených scén, barviček, sexy Japonek v bikinách a nabušených drsňáckých Japonských svalovců s temnou minulostí, ale sakra i něco takového se dá natočit aspoň přijatelně, ne? Akce, akce, akce, akce, akce, zbytečné flashbacky zbytečných postav, zase akce, akce, akce, zase další zbytečný flashback... Ale dějově se to neposouvá nikam, tu čarodějnici stejně neodhalí a tak jenom všichni v plavkách pobíhají po hotelu, ti co mají zbraně střílí po ostatních a hází je do ohně, zatímco ti ostatní jsou fakt jen křoví, které jen běží dokud je někdo nesejme. A hlavně je to neskutečná nuda. Ještě nikdy v životě, ani u toho nejhoršího, nejblbějšího nebo nejnudnějšího filmu, fakt nikdy jsem neměl rychloposuv na 8. Tady to ale fakt v jednu chvíli nešlo a bylo mi úplně jedno, že jsem je neslyšel mluvit, stejně jsem o nic nepřišel a české titulky jsem měl. Vůbec celý ten seriál se posouvá tak zoufale pomalu, že jsem je stejně stíhal číst. Každopádně tohle bylo něco fakt otřesného a zároveň neskutečně blbého, že jsem až litoval, že jsem se rozhodl to dokoukat. Tenhle seriál mi s každým dalším dílem způsobuje stále intenzivnější fyzické bolesti... odpad! ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlastně celkem průměrný díl, hra už nemá takový drajv a moment překvapení jako první hry a flashbacky postav, které vlastně vůbec neznáme, nejsou pro děj důležité a nezajímají nás, jsou celkem zbytečně navíc. ()

Lilith03 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dostali jsme se k mírnému zlepšení, ale dost mě mrzí, že v seriálu nezůstala prvotní trojice... To byla asi největší chyba. Na druhou stranu tvůrci za to nemohou, řídí se předlohou a nejspíš to tam bylo taky tak. Bavilo mě tady to napětí a nová hra vypadá zajímavě. Jak jsem již psala, baví mě díly, kde je hra co nejdéle, takže mě těší, že jsem se toho zase po nějaké době dočkala. Ještě bych vyzdvihla to, že tvůrci ukazují proč je někdo takový, jaký je, to je hrozně super, často se na to totiž jinde zapomíná. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama