Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zběsilý úprk zkomplikuje nepříjemná chyba a nebezpeční lidé. Zrada je po zásluze potrestána a skupinka si zvolí konečný cíl svojí cesty. (Netflix)

Recenze (6)

George8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle seriál vypadá po 2 epizodách rozhodně slibně a těším se na další díly, které chci zkouknout určitě ještě teď v týdnu. Herci zajímaví a postupné vyvíjení jednotlivých postav taky dobré. Rozhodně má smysl dát tomuhle seriálu z ruské produkce šanci. Ještě když máme tu dobu covidovou. Rozhodně by to ale neměl vidět takový Bureš s plukovníkem Prymulou, jinak by to dopadlo tady u nás ještě hůře než nyní... ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda byla slušná, ale druhý díl mi až příliš připomínal americké seriály, v nichž se skupina různorodých existencí přesouvá v obavách z (sem si dosaďte libovolnou hrozbu) z bodu A do bodu B, přičemž cestou zažívá mnohá dobrodružství (často postrádající logiku), při nichž by Gábi zoufale vykřikla: "Proč si já nešťastná raději nevzala Pištu Hufnágla?!" ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Když se jeden z pronásledovatelů podívá do auta, tak v něm hraje hudba. V předešlém záběru, když v něm seděla Polina (Viktorija Agalakova), bylo ale rádio vypnuté. (Duoscop)
  • Když Lyonya (Alexandr Robak) a Marina (Natalja Zemcova) vystoupí z auta, aby se Marina vyčůrala, tak v něm jsou zhaslé všechny kontrolky. V další záběru jsou ale rozsvícené. (Duoscop)

Reklama

Reklama