Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fenomenální dabingoví herci nás pustili do fascinujícího světa ikonických postav, legendárních seriálů a kultovních filmů. Vydejte se s námi na úžasnou pouť za nejvýraznějšími hlasy českého dabingu, bez kterých by hollywoodské hvězdy v našich končinách v podstatě neexistovaly. (Televize Seznam)

Recenze (6)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Rozhovory s dabéry, což je nápad nad zlato. Jedná se skutečně o špičku, o ty nejlepší z nejlepších. Jen je teda škoda stopáže, protože v těch zhruba šesti minutách se toho člověk ve výsledku zas tolik nového nedozví, ale občas přece. Taková skvělá jednohubka, dalším dílům bych se určitě nebránil. Rozhodně ale stojí za doporučení, a to i těm mnoha dabingovým odpůrcům. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Sice pořad stále jede, ale epizody jsou točeny dle stejného mustru, tudíž si mohu dovolit hodnotit už teďko. Dabingu se ve filmech i seriálech straním, děkuju bohu všem streamovacím službám, kde si jej mohu vypnout (velká chyba Voya) a jet originální znění. Ovšem jako velký fanda všeho, co se ve světě kinematografie a televizní tvorby děje, mám velké ponětí i o sféře dabingu a baví mi sledovat, jaký zahraniční herec či přímo jaká postava dostávají jaký český hlas. A proto mě tento pořad extrémně zaujal, někteří hosté mě samosebou baví méně, jiní podstatně více. Uvidíme, co přinesou další rozhovory. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Oceňuji, že někoho napadlo udělat pořad o dabingu, tedy tématu, které je tady mnohými zavrhováno. Chválím dobrý výběr dabérů, kdy se opravdu vybírala ona současná dabérská špička. Pořadu by určitě prospěla delší stopáž, kdy se současná podoba smrští do toho, že se sotva stihnou probrat nejprovařenější spojení, a to je vše. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Tento televizní dokument je vhodný nejen do hodin českého jazyka a literatury. Žáci se při něm mohou dozvědět zajímavosti o prostředí českého dabingu. Jedná se o zdařilý projekt. ()

Reklama

Reklama