Reklama

Reklama

An Evening with Kevin Smith

všechny plakáty

Recenze (29)

H34D 

všechny recenze uživatele

Příjemné, místy až hospodsky laděné povídání o Kevinu Smithovi, jeho filmech a osobních příbězích s tím spjatých. Kevin Smith ukazuje, že je opravdový bavič, dostává se do řady nepředvídatelných situací, z nichž umí vždy elegantně a vtipně vybruslit (např. způsob jakým se vypořádal s požadavkem, aby předvedl taneček z filmu Jay and Silent Bob Strike Back byl opravdu výborný, byť veskrze jednoduchý). Po několika desítkách minut také dospějete k závěru, že Kevin Smith je mnohem sebevědomější, než za jakého se vydává. Samozřejmě určitá míra suverenity je nutná pro to, aby byl vůbec schopen mluvit o věcech, o kterých mluví (často hodně sexuálně explicitní s tunou homosexuálního podtextu), ale stejně pro mě osobně to znamenalo malé překvapení... 8/10 ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Ten název nelže. Tohle byl opradovej večer s Kevinem Smithem, co ze sebe valí jednu neskutečnou historku za druhou, žádná vynucená stand up komedie, prostě kecá a kecá jako kdyby zrovna seděl s někým u piva a snažil se zabavit svý společníky. Do toho se vyvaluje Jason Mewes, stovky míň či víc šílených nerdů a slušnej počet sexy nerdek. Těch úchylnejch nerdů by mohlo být míň, ale jinak je to v podstatě splněnej sen pro fanouška Kevina Smithe jako jsem já. (9/10) ()

Reklama

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Pan docent, který nás učil Mechaniku, tvrdíval, že čeština je neuvěřitelný jazyk. Řeknete si třebas jen tak samo o sobě: "Hovno!" a kolikrát je to vtipné. Kevin Smith si asi myslí, že i angličtina je takovým pěkným jazykem. Jenže to se mýlí. Být mým společníkem v hospodě, snad by brzo vycítil, co rozesměje mě a královsky mě bavil. Takhle vycítil, co baví obrovské, americké, estrádní publikum složené z nekritických obdivovatelů jeho filmů a jede po té koleji až do řiti. Ne, to nebyl z mé strany vtip. Dokoukána první hodina - pak jsem si naordinoval pro nezdravé zívání předčasný konec. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Sestřih ze Smithových Q&A na několika univerzitách. Na jeden zátah už jsou ty necelé čtyři hodiny až celkem moc, ale většinu času se prostě dobře bavíte. Historky o scénáři k Supermanovi, sexu s rozdrbanym penisem a weirdo Princeovi jsou fakt k nezaplacení! Stejně tak to rubání do dotazovatelů... ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Jak je Smith špatný a toporný (ne)herec, tak o to více je vtipný i nadaný vypravěč. Akorát se někdy snaží být vtipný za každou cenu, ale musí se mu nechat, že když už je vtipný, tak je vskutku vtipný. Čili ty bezmála tři a půl hodiny v jeho společnosti nenudí; jakkoli se to dalo sestříhat do podoby dvojhodinového „best of“. První co by se mohlo vyhodit jsou zbytečné předělové pasáže s názory z davu „proč přišli“. Nejvíce na škodu ovšem není ani tak stopáž jako spíše „dude and pussy“ publikum. Na některých štacích je ta mládež skutečně otravná až nesnesitelná a jak ze špatné teenagerovské komedie; nad reakcí toho stáda po Smithově zmínce o pivu znechuceně kroutím hlavou ještě nyní. ()

Zajímavosti (2)

  • Pri svojom vystúpení v meste Cornell, Kevin začal s tým, že na scéne vydrží dlhšie než hocikto z publika, pretože ďalší deň nemal nič na pláne. Pravdou je, že vydržal 4-5 hodín a zastavil sa iba vtedy, keď ho donútila jeho žena. (Flipper)

Související novinky

Die House, Grind Smith!

Die House, Grind Smith!

08.01.2007

Pro mnohé jistě nejočekávanější film tohoto roku, režijní spolupráce dvou odchovanců filmu Tarantina a Rodrigueze, Grind House, se vedle Roba Zombieho a Eliho Rotha rozšířila o další jméno spojené v… (více)

Reklama

Reklama