Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajný agent CIA Sonni Griffith (Wesley Snipes) cestuje do Polska, aby tam odhalil překupníka zbraní a překazil prodej jaderné bomby. Griffitha ale někdo prozradí a končí ve vězení…, ze kterého je ale rychle propuštěn z jediného důvodu. Čeká ho další mise: doprovod překrásné Rusky Nadi do Spojených států. Griffith brzy zjišťuje, že statečná Nadia prchá před tím samým obchodníkem se zbraněmi, kterého on měl v úmyslu zničit. Uchránit Nadiu nebude snadné. Jen ona totiž ví, kde je ukrytých 30 milionů dolarů určených na nákup jaderné bomby. A když někdo ze CIA prozradí identitu Griffitha a Nadi i místo, kde se nacházejí, čeká je smrtící boj s krutým protivníkem, ve kterém musí zachránit nejen sebe, ale celý svět! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný akční film. Najdete v něm vše, co od takového akčního filmu čekáte. Najde se zde pár nepřehledných scén a možná i nepřehledných posunů v ději, ale celkově to všechno dává dokonce i smysl a postup děje mi přišel celkem i logický. Slušné akční scény, několik opravdu vtipných momentů, protože Wesley vyprodukuje několik fakt vtipných poznámek, a pěkná paní Cominská. Wesley Snipesovi role vyloženě sedla a na to, že v tom hraje právě on, se na to dá v klidu koukat. Nechybí ani pár celkem povedných zvratů. 60 % ()

RAiken 

všechny recenze uživatele

Žoviální úsměv a podivuhodná herecká kreace Wesleyho Snipese ze začátku filmu dává tušit, že by nemuselo jít o obyčejné prachem zašlé béčko… leč tomu tak… skutečně není. Po netradičním úvodu jsme vhozeni sice do exotického rumunského prostředí, ale se stejnou klišovitou zápletkou, kterou známe už pravděpodobně od dob a začátků amatérského filmu. Naštěstí, že Wesley nezapomněl nic ze svého zabijáckého umění a poměrně brutální scény se zajímavými krvavými efekty trošku zvednou výsledný dojem, ale proboha, vám ještě takové scény imponují? Mně tedy ne, jakkoliv se snažím být proti a přistupovat k filmu odlehčeně, tak to prostě a jednoduše nejde. Brak… ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Wesley Snipes ako herec po Blade-ovi 3 chrli jeden akcnak za druhym. Jeden lepsi, druhy horsi......... tu je sice scenar deravy ako emental, ale film zachranuje slusna akcia. Meno rezisera Po Chih-Leonga mi sice nic nehovori, ale samotny Snipes je furt v roli drsnaka, a tato drsnacka verzia Snipes-a je stale uveritelna a posobi realne. 67 % ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Hnusné, nechutné a levné béčko, které stačí vidět pouze jednou, akorát se u toho naštvat, že tím člověk ztrávil 90 minut svého života .Prvotřídní ukázka filmy, který maří celkové jméno jednoho herce! Wesley "Blade" Snipes nemá snad zapotřebí hrát v takovýhlech sračkách. Když pominu debilní a 100 krát viděný scénář, tak dobře málo filmů je originálních. Ale to, jak je vidět, že je to natočeno za co nejméně peněz, co to šlo, je opravdu zločin. A jestli si tvůrci mysleli, že když tam bouchají luxusní auta jako BMV a nebo Audi do vzduchu, že to bude vypadat alespoň trošku draze, tak mně tím nepřečůrají. Ty auto byli rok výbroby někde v rozmezí 1980 až 1990, tudíž jsou to auta, která patří na vrakoviště a nebo do dementního filmu. Akční scény jsou příšerně sestříhané a celkově působí dost hrozně. Vrátím se ale k Wesleyemu. Během filmu se mi chtělo několik set krát vykřiknout z plného hrdla pouhé: PROČ?! Proč herec nadprůměrných kvalit má zapotřebí hrát v něčem takovém, na co si za 30 minut ani nevzpomenu. Proc?! Nechápu to! Jestli to půjde takhle dál, tak dopadne jak prase tlusté Steven Seagal a myslím, že hvězdě jako je Snipes by to nepřál nikdo. Každopádně Dentonátor nechci v životě vidět a kdo se o něm přede mnou zmíní, tak budu počítat do deseti, abych se zachoval klidně a mohl jsem s tím člověkem pokračovat v konverzaci na zcela jiné téma. 1* za to, že mám rád Snipese! ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Príjemné béčko, ktoré má obstojný scenár, občas zaujímavý režisérsky nápad, sem-tam zlú kameru, miestami zlý strih. Na béčko ozaj obstojné. Snipes drží latku, ktorej by sa mohli držať aj ostatné hviezdy (takmer) videofilmov. Wesley je stále v skvelej (fyzickej aj hláškovacej) forme a už by bolo na čase opäť raz navšťíviť prvú ligu... ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • 31. července je datum narození napsané v osobní složce Sonniho Grifita, což je také skutečné datum narození Wesleyho Snipese. Neodpovídá pouze rok – Snipes se narodil roku 1962, zatímco ve složce je uvedeno 1969. (HellFire)

Reklama

Reklama