Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajný agent CIA Sonni Griffith (Wesley Snipes) cestuje do Polska, aby tam odhalil překupníka zbraní a překazil prodej jaderné bomby. Griffitha ale někdo prozradí a končí ve vězení…, ze kterého je ale rychle propuštěn z jediného důvodu. Čeká ho další mise: doprovod překrásné Rusky Nadi do Spojených států. Griffith brzy zjišťuje, že statečná Nadia prchá před tím samým obchodníkem se zbraněmi, kterého on měl v úmyslu zničit. Uchránit Nadiu nebude snadné. Jen ona totiž ví, kde je ukrytých 30 milionů dolarů určených na nákup jaderné bomby. A když někdo ze CIA prozradí identitu Griffitha a Nadi i místo, kde se nacházejí, čeká je smrtící boj s krutým protivníkem, ve kterém musí zachránit nejen sebe, ale celý svět! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

Falko 

všechny recenze uživatele

Skoda, ze uz aj Wesley Snipes sa tymto filmom dostal tam, kam aj Seagal, Lundgren alebo Van Damme. A to medzi lacne akcne filmy, kde este aj vybuch auta je pouzity pocitacovym ohnom, alebo iny vybuch je tak ziarivy, ze na obrazovke vidim len bielu ziaru a nic ine. Jednoducho aj celkom slusne akcne sceny, su pokazene zlym strihom, ani jediny krat tu nie je pouzity spomaleny zaber, co podla mna dost filmu skodilo. Proste, kde su nahanacky burajucich alebo vyletujucich aut do vzduchu, zelam si aspon kusok zpomaleneho zaberu z dvoch perspektiv. Jedine, co ma tu potesilo boli bitky, ktore Snipes ovlada stale slusne, len skoda, ze ich tam nebolo viac. Ja Wesleymu zelam, aby sa vyhybal lacnym produkciam odohravajucich sa hlavne v Bukuresti a aby mal stastie na kvalitnejsie kinofilmy......20.05.2008 ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Sice to podle hodnocení a možná zdejších komentářů jako další akční béčko (a svým způsobem je),ale podle mě to zase tak špatné není a jelikož jsme k tomu předem přistoupil právě tak jak zde popisuji tak mě to příjemně překvapilo a co se týče děje sice nic převratného,ale zase to není úplně psané ve volnou chvíli na záchodě.Film se snaží i o nějaké ty zvraty a hlášky a jako bonus je tu ženská představitelka,která určitě některé chladné nenechá.Wesley Snipes se snaží co to jde a určitě nevypadá znuděně jako Steven Seagal nebo i poslední dobou Bruce Willis.Za mě celkově 75 % a slabší čtyři hvězdy. ()

Reklama

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý akčný film s Wesley Snipesom. Má pomerne dobrý príbeh o agentovi tajnej služby, ktorý má v Rumunsku zaistiť ochranu pre mladú ženu, po ktorej idú zabijaci na čele s jej bývalým, ale zistí, že ten má v pláne aj niečo omnoho väčšie, čo by mohlo mať za následok množstvo životov a navyše v agentovej organizácii je zradca a tak nevie, komu môže veriť. Spracovanie ale je iba priemerné, úvodná tretina je príjemne pozerateľná a správne svižná, ale potom sa dej začne zbytočne venovať nezaujímavým prvkom, akčnosť filmu prakticky zmizne a príde mnoho zbytočných a hlúpo pôsobiacich scén, ale našťastie dojem opäť vylepšuje záverečná akčná fáza. Akcie je tu priemerné množstvo a je celkom slušná. Dlhšie súboje tu nie sú, ale Snipes aj tak viackrát predvedie solídne zneškodnenie jedného alebo menšieho množstva protivníkov pomocou efektívnych chvatov a navyše to ani nie je zle natočené, takže tu som rozhodne spokojný, prestrelky už pôsobia dosť obyčajným dojmom, v ktorých nič výraznejšie nezaujme, ale aspoň poteší slušný počet zabitých a automobilové naháňačky sú presne v štýle tohto typu produkcie, takže celkom nudné. Najviac sa mi páči prepadnutie v konšpiračnom dome alebo záverečné oslobodzovanie ženy. Herecké obsadenie nie je zlé, Wesley Snipes opäť pôsobí veľmi dobrým dojmom po všetkých stránkach, takže nemá problém ťahať film, nesklame ani jeho chráneňkyňa, slušný je aj hlavný záporák a zvyšok je už tvorený skôr zbytočnými postavami, ale nikto výrazne nesklame. Réžia a technická stránka sú v rámci tohto typu produkcie slušný priemer, takže nemám väčší problém. Detonátor by som zaradil medzi menší nadpriemer novej Snipesovej tvorby hneď ku filmu 7 sekúnd, ktorý má prakticky rovnakú schému, klady aj zápory, ale príbeh a akcia mi o trochu sadli viac práve v Detonátorovi. Celkovo sa nejedná o nič výnimočné, ale ani ho nepovažujem za strátu času a pobaví aj viackrát. Objektívna kvalita filmu- 54%, film sa páči mne na 63%. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Príjemné béčko, ktoré má obstojný scenár, občas zaujímavý režisérsky nápad, sem-tam zlú kameru, miestami zlý strih. Na béčko ozaj obstojné. Snipes drží latku, ktorej by sa mohli držať aj ostatné hviezdy (takmer) videofilmov. Wesley je stále v skvelej (fyzickej aj hláškovacej) forme a už by bolo na čase opäť raz navšťíviť prvú ligu... ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Pokud dojde ve filmu na souboje tak se to dá, to by Wesleymu šlo. Co už však nešlo byli příběh a dialogy, ale to je jedno. Ještě se mě líbilo jak ten největší gauner byl majitel fotbalového klubu, tohle prý producenty a sénaristy napadlo když byli v ČR na fotbalové lize a setkali se s majiteli našich fotbalových klubů a šéfy ČMFS. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • 31. července je datum narození napsané v osobní složce Sonniho Grifita, což je také skutečné datum narození Wesleyho Snipese. Neodpovídá pouze rok – Snipes se narodil roku 1962, zatímco ve složce je uvedeno 1969. (HellFire)

Reklama

Reklama