Reklama

Reklama

Chyť svůj osud

(TV film)
  • Kanada My Best Friend's Bouquet
všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Josie je romantická dívka a miluje staré filmy, ve kterých najde hlavní hrdinka svého prince a z pohledu na něj se jí zatají dech. A pokud jde o svatební kytici, když ji nevěsta hodí za sebe… Na svatbě své kamarádky Emmy je Josie v šoku, když svatební kytice letí na ni. Zanedlouho začne randit s pohledným Willym a myslí si, že je ten pravý, protože to tak “řekla” kytice. Než zjistí, jestli se mýlí, nebo je to tak, čeká na ni ještě mnoho překvapení. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (4)

TaNya_ 

všechny recenze uživatele

Mrzí mě, že po mém hodnocení se film přehoupl do černé barvy, ale upřímně na tři hvězdičky to nebylo. Je to film téměř o ničem, kde jediná krásná věc jsou ty kytky. ()

Reklama

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Myšlenkově celkem plytký film, ale dojem vylepšují pěkné mladé herečky. Žena, coby esteticky nejdokonalejší objekt existující v kosmu (aspoň pokud je známo), už zachránila nejedno filmové dílo, které by se jinak stalo úplným propadákem. Ne každou baví promenovat se po molu a předvádět šaty, neboť práce modelky je pro ambicióznější děvčata málo kreativní, a tak holky zkusí hrát ve filmu. A vida, ono to jde! ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama