Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jarda (J. Přeučil) tajně chodí s Lídou (R. Merunková). Když to zjistí jeho maminka (V. Matulová), raději k sobě přijme tchyni (M. Rosůlková), aby syn musel opustit svůj pokojík, kde se oknem na pavlač scházel se svou milou. Jarda uraženě odejde z domu a tajně bydlí na koleji. Vadí mu ale, že by měl být závislý na Lídě. Ta se mu ale snaží jen všemožně pomáhat – najde mu místo nočního topiče a oba šetří na družstevní byt. Jarda, který měl ale doposud všechno, není zvyklý na nepohodlí, stává se podrážděný a Lída trpělivě snáší jeho nespravedlivá obvinění… (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Marthos 

všechny recenze uživatele

O matce, která se nechtěla vzdát svého jediného syna. Žel, inscenace je to prachbídná, nejen technicky, ale i obsahově – většina postav je nesympatická, příběh rozvláčný a rozuzlení vlastně žádné. Není důvod vidět opakovaně. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Všude špatně, u maminky nejlíp. A pokud se nebude chovat jako semetrika, lze přicházet dveřmi, nikoli jen oknem. Jenže jednou se ucho zlomyslnosti utrhne. Kluk byl semletý v mlýnku na maso, jehož kličkou točily ženy, byť některé s dobrými úmysly. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama