Reklama

Reklama

Eloise v hotelu Plaza

(TV film)
  • USA Eloise at the Plaza (více)

Obsahy(1)

Jedna z nejoblíbenějších postav americké dětské literatury Eloise se stala též hrdinkou stejnojmenné filmové verze příběhu. Julie Andrews v ní hraje britskou guvernantku, která má šestiletou obyvatelku slavného newyorského hotelu La Plaza na starosti. Uhlídat Eloise ovšem není jen tak. Dívenka chvilku neposedí a spolu se zvířecími kamarády, psem Weeniem a želvou Skipperdee, neustále vyhledává nějaké dobrodružství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Kolikrát tu bylo tohle klišé s dítětem v hotelu? Kolikrát? Kdyby to dítě aspoň vypadalo jako Lindsay Lohan tak by bylo na co koukat, ale v tomto případě jde o otravnou malou holku, která je nepochopitelně stavěna do pozice královny, která si může dovolit cokoliv. Jestli tohle šlo nějak zachránit, tak se nikomu nepovedlo zjistit jak a dopadlo to opravdu zle. Tohle není pro děti, ale spíše pro rodiče, aby věděli, že mají svoje caparty držet velmi zkrátka jinak to dopadne velmi, ale velmi zle... ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Jen tři slova: nemám ráda Eloise. Nebo ještě lépe: nemám ráda tu herečku, co Eloise hraje. Nebo spíš jak ji hraje, protože místo sympatické postavy vzniká "něco", co bych doma nesnesla ani minutu. Kolik je to slov? ... Kašlu na slova :-) ()

mustafa 

všechny recenze uživatele

Ta malá holka byla neskutečně otravná. Vážně, lezla mi tolik krkem, že jsem měl chuť ten film nedokoukat. Takovou holčinu bych nechtěl vidět ani zadáli. Bylo neskutečné, jak se to děvče během rozhovoru dívalo pořád do kamery a při tom říkalo tvrdě naučený text... Na druhou stranu to má dětskou nadsazenost a pro dítě je ten děj snadno pochopitelný, snad se u toho děti i nasmějou... Nejvíc se mi z celého filmu líbila vyhlídková jízda New Yorkem, bylo to hezky natočené a je pravdou, že mě baví ve filmech pozorovat jednotlivé památky... No a taky Filip a jeho historky (např. o tom, že se nedokázal ještě vzpamatovat z rozchodu s jednou dívkou, se kterou se ovšem rozešel před třemi lety..) byly pro film příjemným osvěžením a dávali Vám zapomenout na to, že se každou chvíli objeví na scéně malá otravná Eloise (která je je mírně řečeno trochu natvrdlá...) ()

Colonist odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle bylo něco tak příšerného...tohle se proboha nemůže líbit ani těm dětem. Mizerní herci (a protivný český dabing), scénář, prostě všechno. Ale aspoň jsem díky tomu nedávno pochopil jednu narážku v Simpsonových :-)) ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Takovéhleho rozmazleného fracka bych doma opravdu nikomu nepřál. Nebýt tak blbého nápadu obsadit do hlavní role otravnou a rozmazlenou malou holku, dalo by se na to v klidu koukat. ()

July 

všechny recenze uživatele

Nechápu zdejší tak špatné hodnocení. Titulní postava je sice neskutečně otravná a nechtěla bych ji potkat, ale rozhodně jde o lepší film než třeba Ten kluk je postrach. Kdyby mi bylo osm, dala bych i vyšší hodnocení. Eloise v hotelu Plaza je film pro děti a nic víc a jako takový není nějak zvlášť špatný. ()

Blazin odpad!

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem uvažoval co tomuhle filmu dát, ale nakonec jsem dal odpad, protože malá Eloise je tak hrozně nesympatická a otravná, že bych jí nejradši vymazal z obrazovky. Eloise má obrovský vliv v hotelu a všechno zná a umí ale nejvíc ze všeho umí otravovat a kazit filmy. ()

emdvojka odpad!

všechny recenze uživatele

Prvých 5 minút pozerateľne, potom však neskutočne otravné, trápne, nudné a zase nudné trápne a otravné... ()

Reklama

Reklama