Reklama

Reklama

Jak na... s Johnem Wilsonem

(seriál)
  • USA How to with John Wilson
Trailer
USA, (2020–2023), 8 h 22 min (Minutáž: 25–29 min)

Tvůrci:

John Wilson

Režie:

John Wilson

Scénář:

John Wilson

Kamera:

John Wilson

Hrají:

John Wilson (průvodce), Kyle MacLachlan
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Jak na... s Johnem Wilsonem, dokumentární seriál točený z pohledu první osoby, uvádí neurotický Newyorčan, který se snaží udílet cenné rady pro každý den, zatímco se potýká s řadou vlastních problémů. John je kameraman a zároveň vypravěč, který v této komické odysee sebepoznání tajně dokumentuje životy ostatních Newyorčanů a konfrontuje diváky s podivnými rozpory moderního života. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele M.i.k.e k tomuto seriálu (3)

Jak na... s Johnem Wilsonem (2020) 

zvláštní a rozhodně zajímavý doku-video blog(?) ve kterém introvertní neurotik John Wilson komentuje svým osobitým stylem věci o kterých by mě třeba vůbec nenapadlo že se dá udělat dokument (např.lešení nebo dělení účtu v restauraci).Celé je to vtipné a svým způsobem roztomilé takovým tím Allenovským stylem a hodně tomu pomáhají rádoby náhodně pořízené (i když velmi pravděpodobně spíš pečlivě vybrané) záběry poskládané do trefných humorných koláží.Pokud je pravdou,že celá tahle série není tak přirozená jak se tváří a je dílem velkého týmu lidí,které tak trochu sama kritizuje,je sice trochu zklamání,ale zase ne takové aby to přebilo veskrze pozitivní dojmy...80% ()

Série 2 (2021) (S02) 

John Wilson podruhé,podruhé stejně a podruhé stejně dobře.Video blog plný jakože náhodně pořízených záběrů,dokáže opět pobavit,inspirovat,možná lehce poradit a nebo se nad některými věcmi alespoň zamyslet.Pořád ve mě sice je určitá míra nedůvěřivosti,vzhledem k tomu,že tenhle "dokument" nebude tak spontánně autentický jak by se mohlo zdát,ale minimálně ten pocit dokáže navodit skvěle...80% ()

Série 3 (2023) (S03) 

kdo viděl první dvě série, tak moc dobře ví co čekat a John Wilson ho ani na třetí pokus (a bohužel naposledy) nezklame. Během šesti epizod tak dostaneme trochu toho humoru, bizáru, ale i vážnějších témat k zamyšlení. Snad se ještě s Johnem - klidně v podobném formátu - setkáme...80% ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama