Reklama

Reklama

Pád Kabaly - Konec světa tak, jak ho známe

  • USA The End of the World As We Know It - The Fall of the Cabal
všechny plakáty

Obsahy(1)

Janet Ossebaard, investigativní novinářka, roky sbírala takzvané konspirativní informace o Kabale, čímž je v tomto případě míněno společenství lidí, kteří od nepaměti diktují světu jeho řád ke svému vlastnímu prospěchu. V deseti kapitolách mapuje jejich činnost, rody, jména, organizace a předpovídá také jejich brzký pád. (sator)

(více)

Recenze (9)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Viděno až pokračování původního asi 3 hodinového filmu pod označením Pád Kabaly II 1/10, které bylo zaměřené na její identitu, mělo by to tady být asi nějak oddělené a rozlišené. V rámci svého druhu nebo žánru jde o fantaskní záležitost. K tomuhle musíte přistupovat už jako člověk znalý a informovaný, konceptuálně gramotný, který ví kdo řídí a ovládá procesy řízení, konspirátor, ktery chápe procesy v souvislostech a v širším kontextu, člověk který má už něco málo nastudováno z chytrých tlustých knih, nikoliv jako laik, nebo jako prostý člověk, konzument mainstreamu, který se k podobným věcem a informacím dostane víceméně náhodou, takovým z vás to pak hlava samozřejmě nepobere. Pač se to neslučitelné s jejich světonázorem a s tím co se učili na školách přece by jim nelhali. Je to i o egu a předsudcích, k přístupu k životu jako takovému. To tedy jen okraj pro začátek. Někdy až bude více času tak zde napíši víc. Pro zájemce všechny části naleznete třeba zde; https://otevrisvoumysl.cz/?s=Kabala. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

V dokumentu se opět mluví o pověstném fondu manželů Clintonových vyvolávajícím zlo ve světě, o pedofilní síti, neobjasněných vraždách kritiků a nejznámějších fake news ze syrské války. V závěru nechybí další sponzor všeho zla Soros. ()

hanakonochi 

všechny recenze uživatele

Mám silnú predtuchu, že na tomto dokumente môže byť viac pravdy ako nepravdy. Sprvoti sa to ťahá, je to také nemastné neslané, ale postupne to graduje. Kto videl Above Majestic a veci podobné, mi isto dá za pravdu. Záverečná PART 10 ma úplne odrovnala. Už dlhšie sa špekuluje kto sa môže skrývať za (ne)smrteľníkom “Q”. Pokiaľ budeme svedkami uvedeného zmŕtvychvstania, považujem to za udalosť storočia! V opačnom prípade prehodnotím na odpad a podobnými záležitosťami sa viac nezaoberám. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Naprosto katastrofální zpracování ?dokumentu? Téměř nekoukatelné, obsahově raději nehodnotím. Na mě příliš mnoho konspirací, v podstatě zbytečný film. ()

sator 

všechny recenze uživatele

Janet Ossebaard, investigativní novinářka roky sbírala takzvané konspirativní informace o Kabale, čímž je v tomto případě míněno společenství lidí, kteří od nepaměti diktují světu jeho řád ke svému vlastnímu prospěchu. V deseti kapitolách mapuje jejich činnost, rody, jména, organizace a předpovídá také její brzký pád. ()

Miuri 

všechny recenze uživatele

Dobré a vhodné doplnění k dokumentu Out of Shadows, který tohle téma satanismu a celosvětově známých lidí otevírá. Nicméně poslední 10. část je třeba brát s nadhledem. Obchodování s lidmi, zneužívání dětí, satanismus v Pedowoodu i mezi hlavníma jelitama, symbolika všude kolem nás, to vše je real. Nicméně Trump je stejná zednářská řízená loutka, jako zbytek těch rádoby spasitelů, co lidem dávají med kolem huby a posílají je na tečky. Tudíž opatrně, koho si stavíte na piedestal. Dokument nicméně hodnotím kladně - když vynecháte ten Q shit na konci, tak vám to může v mnoha věcech otevřít oči a pochopit svět, ve kterém žijeme. Jak už s informacemi naložíte a budeme s nimi dále pracovat, je však na vás. ()

djfun 

všechny recenze uživatele

Perfektně to zde shrnul Karlos80! Většina běžných lidí a konzumentů mainstreamu neví absolutně která bije a tudíž nemůže takovéto informace pobrat. Mě osobně přinesl tento dokument pouze souhrn toho, co jsem za posledních pár let sám načerpal jinde, nicméně je to v mnoha pasážích podáno dosti lacině až přihlouple. Což je škoda, protože tak dokument shazuje sám sebe a leckdy věci, které jsou jinak k zamyšlení. Některé informace jsou tu nepodložené až mimózní, jiné si však lze celkem jednoduše při troše snahy ověřit. Dokument se dost zabývá aférou Pizzagate, o které se v našich médiích (jako vždy) mnoho nenapsalo, nicméně v USA to bylo docela téma... Přímo na tuto kauzu os. nemám jednoznačný názor, těžko se s tím ztotožňuje, zdá se přitažená za vlasy, ale na každém šprochu... zvlášť, když některé skutečnosti tzv. "zavání" a především WikiLeaks zveřejněné emaily H. Clinton a J. Podesty jsou více, než zarážející. Každopádně například to, jak funguje FED a kdo ho vlastní (ne, opravdu to není státní org.!), či málo známé skutečnosti, jako že JFK byl před atentátem na něj hl. iniciátorem kryté měny (sice již né zlatem, ale stříbrem, což se ovšem těm, co si tisknou "bezcenné" bankovky jak se jim zachce, nemohlo líbit) jsou informace zcela korektní a už jen kvůli tomu stojí tahle série za shlédnutí. A obzvlášť dnes, kdy vycházet pouze z mainstream informací (stejně, jako věřit pouze těm z tzv. konspir. webů), Vás bohužel zcela jistě k -aspoň přiblížení- pravdě nedovede... ()

mnx odpad!

všechny recenze uživatele

Nevěřil jsem, že tuto modlu všech konspirátorů, popíračů Covidu a příznivců Kremlu, a zároveň i tu nejbizarnější snůšku exkrementů, jaká může napadnout jen patologického jedince s těžkou schizoidní poruchou, vážně někdo vloží na čsfd :D Dozvíme se, že nás ovládají pedofilní gangy satanistů, které denně mučí a vraždí tisíce dětí v podzemních tunelech a těží z nich božskou částici jménem adrenochrom. Neviditelní reptiliáni a ilumináti diktují ten nejnovější světový řád, letadla se svými chemtrails na nás systematicky provádějí kobercové nálety plné jedů, vakcín a covidů, a všechna tato šokující odhalení byly zakódované v ultratajných skupinách Q, než je Facebook zrušil. Než se ale tak stalo, tak vše samozřejmě rozkódovali ti nejuvědomělejší příznivci Trumpa a Putina a ponejvíc osoby s čestným doktorátem z vysoké školy života, leckdy s mnohaletou praxí v oboru selský rozum. Tato pravda všech pravd, ještě mnohem hlubší než ta nejhlubší a nejtemnější žumpa, je nyní znázorněna v šokujícím mnohadílném dokumentu, kde se střídají směšné obrázky stažené z internetu a do toho mluví robotický hlas. Kdo nevěří a chce se na vlastní oči přesvědčit, tak původní dokument je na Youtube díky politice mazání všech šílených a pro slabší duše nebezpečných mozkovýplachů horko těžko k nalezení, ale naštěstí jde stáhnout na jednom nejmenovaném sdílecím serveru, který už v názvu nabádá k ukládání. Dokonce vznikla i česká audioverze od tragikomiků a životních zkrachovalců ze Svobodného rádia. Takže kdo má rád bizár opravdu drsného kalibru, tomu to můžu jen vřele doporučit :-))) ()

Reklama

Reklama