Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepředvídané okolnosti ohrožují misi. Podezřelý Eshan před svatbou konfrontuje Cruz. Joe a její tým se připravují na nejhorší. (SkyShowtime)

Recenze (5)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epka má všechno, co jsem od Sheridana očekával. Syrový pohled na špionážní práci, realistické představení jiné kultury, špinavé praktiky/politikaření vlády/ vládních agentur. A to vše dynamicky, ale současně napínavě natočeno. Jen bez té rodinné vaty bych se obešel. A asi to měl být spíš celovečerák, nebo seroš na max. čtyři doby. Čistý thriller, který by třeba začínal odprostřed této epizody a pak se flashbackem vrátil pár dní zpět, aby i s kontextem doklouzal ke konci, který divák napjatě vyhlíží. Nicméně poslední epizoda byla tak dobrá, že dává zapomenout na ty předchozí slabší momenty. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Její zbraní je všechno kolem. Nějakou si najde!“ Cruz je na svatbě. Jakmile splní svůj úkol, aktivuje sledovací zařízení, vyrazí na evakuační místo a zásahový tým okolo Joe ji vyzvedne. Nejprve se ale „lépe“ seznámí s ženichem. Každopádně ON je nejdůležitějším cílem, kterého mají od dob bin Ládina, a ministr se na vše vyptává až těsně před akcí? Napětí funguje, divák je plný očekávání a scéna v kuchyni má grády. Tým nicméně předem naříká, že beztak budou mít smůlu a akce proběhne ve dne... Pech má nakonec divák, protože přestřelka je utopená ve tmě. Nehledě na to, že ochranka by si měla důkladně zopakovat střelbu. Obzvlášť když má cíl bílé oblečení. „Právě jsme stvořili novou generaci teroristů!“ ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Michael Kelly je v tych ulohach veducich operacii, FBI, zasahoviek, ci samotnych agentov za tie dekady mimoriadne stotozneny a je radost viediet ho hrat, i ked su to vacsinou vedlajsaky. Sheridan mu v tomto seriali dal niekolko pamatnych momentov, ktore Kelly vyuzil. "This is the woman-side, I can't go in". "One they she will have kids...and all we did was make the next generation of terrorists." A ano, strelba v noci je velmi velmi nepresna, ale az hentak asi nie. Zvlast ked ste vo svetlom obleceni. Zaverecna cast mala najlepsie budovane napatie a i niektore sceny. Mierny nadpriemer a asi najlepsia cast serie. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prakticky každá ženská epizody je karikatura: hysterka, nanynka, slepice, frigida, mužatka… že z toho všem feministkám nerupne žilka :). Rozuzlení a závěr padá na jedné MEGA idiocii - co dělali v dámské sekci? (a jeden ještě v trenkách). A co mě bavilo asi nejvíc? Ty tahanice v bílém domě… děti na písku bez jasné autority :). LOL. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama