Reklama

Reklama

P1H

  • Jižní Korea Piwon-eichi : saeloun segyeui sijag (více)

Recenze (8)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ok, takže výherce za nejhorší film, který Jížní Korea letos natočila je jasný. Vizuálně někde 10 let zpět, a žánrově takový mišmaš až je to nechtěně vtipný. Máme zde apokalypsu, kde lítají droni, kteří střílejí červy do lidí, což způsobí agresivitu, ale tomuhle se překvapivě režiséri nevěnují a místo toho sledujeme 3 podivné dějové linie bez pointy či nápadu. Škoda, jelikož ten námět s drony zněl slibně, ale CGI výbuchy dronů dají brzy najevo, že o drahý film se nejedná, ale když na scénu přiběhnou dva kluci ovládající teleportaci a telekinezi začne to být ještě divnější, ale hřebík do rakve je nejspíš holčička s mluvícím plyšovým medvídkem. Ošklivé, nudné a téměř bez akce. Velmi slabé. Příběh**, Akce** Humor>Ne, Násilí>Ne, Zábavnost**, Hudba**, Vizuál**, Atmosféra**, Napětí***. 3/10. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nepamatuju si, kdy naposledy (a jestli vůbec někdy) jsem viděl tak nešikovně a kostrbatě vystavěný scénář. "Prase aby se v tom vyznalo", byly moje nejčastější pomyslné reakce během chaotických dějových zvratů, nebo při měnění tváří herců, kteří "nám" stejně přijdou všichni stejní. Jedná se snad o nějaký zfilmovaný comics nebo PC hru? Nebo o pilot k nějakému praštěnému seriálu? Na konci do sebe sice všechno tak nějak jakž takž zapadne, ale výsledný divácký dojem z filmu mám hodně neuspokojivý, nezáživná a zbytečná slátanina. Když k tomu ještě připočtu specifický asijský (zde korejský) filmový "jazyk" a styl, jde opravdu o výrazně menšinovou záležitost, kterou kromě určité sorty korejských týnejdžrů ocení možná ještě nějaké to promile západních fajnšmekrů, manga fetišistů, podivínů, nebo v absurditě si libujících šílenců. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Zaujímavé, posuny v čase, postupné odhaľovanie a vlastne celý film zatiahnutý rúškom tajomstva. Páčilo sa mi to a napriek tomu, že bezhlavé zabíjanie naozaj nemusím, to bolo urobené dobre. ()

Sayge 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že když se diskutovalo co vše má být v P1H, odpověď byla VŠECHNO! Máme zde drony střílející žížaly, které vpustí virus do těla lidí a dělají z nich agresivní násilníky, mladé šampónky se schopnostmi teleportace a telekineze, dalšího K-pop mladíka který si občas zatancuje, holčinu s mluvícím plyšovým medvědem trochu horroru, trochu akce, trochu humoru, trochu drama, trochu thrilleru, je tam prostě všechno a vše je zabaleno do podivně zapadajícího příběhu. Ve výsledku zde není nic, než jen originální nápad nad kterým se dá aspoň občas zasmát. ()

denulik 

všechny recenze uživatele

Ako ukážka škodlivosti drog na centrálnu nervovú sústavu síce dlhé, ale k veci, ako film úplne mimo. Toto by sa dalo akceptovať iba ako pilot k seriálu (v titulkoch sa koniec koncov objavil pojem K-pop cinematic universe), ale osobne si nemyslím, že sa nájde osoba, ktorá by bola ochotná to niekam posunúť. ()

Reklama

Reklama