Reklama

Reklama

Mikýřova úžasná pouť internetem

(pořad)

Obsahy(1)

Za časů dávných bohů, hrdinných náčelníků a králů, neklidem zmítaná země zrodila hrdinu. Byl jím Mikýř, mocná princezna, zocelená žárem bitev. Síla... vášeň... nebezpečí. Jeho odvaha změní svět. A nebo taky ne. Martin Mikyska dal vzniknout na místní poměry ojedinělému formátu, ve kterém se týden co týden věnuje tématům, které hýbou českým internetem. (MALL.TV)

(více)

Recenze (92)

Handle 

všechny recenze uživatele

Parádní krypl-humor obalený v originálním a zábavném vizuálu. Svět influencerů dokáže být opravdu jedno velké wtf, a tak se často tlemím o sto šest už jen kvůli té absurdnosti. Na druhou stranu rozhodně né všechny díly mají stejnou kvalitu a občas je to i přeci jen trochu repetitivní (zdejší mega vysoké hodnocení mě proto celkem překvapuje dost). Já bych dal zatím takových pěkných 70 % s velkým potenciálem do budoucna. Díl o Ludwigovi je kupříkladu dost údernej mazec, takže s chutí sleduju dál a doufám ve stále větší a větší propracovanost. ()

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Nejlepší. Kdo by řekl, že se v sedmatřiceti budu těšit na každý nový díl pořadu mladýho kluka, který zdánlivě jen trollí internet. Vše pro dobro světa a Martina Mikysku. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Česká soda éry internetu...a pak že ji už dneska nelze natočit... Škoda jen, že v polovině dílů vůbec netuším, o kom se tu mluví (vyjma těch politicky zaměřených)...akorát že vůbec! ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Ten malej prcek je fakt vtipnej. Možná je to to nejvtipnější, co jsem kdy viděl. / Hm, tak už není. Kvalita goes down. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Videl som zatiaľ asi osem častí. Je to vtipné, trafí sa mi to do názoru a jedna hláška - som si tak všimol po internetoch, že už skultovela. Ale i tak, 93%? Really? ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Docela vtipný pořad od MALL.TV, který se zabývá aktuálními věcmi, co hýbou českým internetem. Dá se u toho dobře pobavit. "Zdálo se mi, že mám pasivní příjem." :D ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Jak mi tohle mohlo přes rok ucházet? Měl bych se zamyslet nad svými přáteli... Sice (minimálně) půlku těch lidí, o kterých pan Mikýř referuje, neznám, což však nic nemění na tom, jak si Mikýřovu úžasnou pouť internetem užívám... 100% ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Pořad. Velmi kvalitní YouTube tvůrce z českých končin. Na českém YouTube chyběl nějaký kvalitní, vtipně a propracovaně ztvárněný kontent. Jen doufat, že si udrží kvalitní laťku delší dobu. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Takéto čurákoviny majú státisíce videní len za jedno video a to mi pripomína, že Plačková má na Instagrame už 890 000 sledovateľov... Nádherný obraz doby a kam spejeme. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Vtipný, chytrý a nenápadně vzdělávající (a varující, co všechno může na sítích číhat, čemu jsou lidi schopní uvěřit, a jak bezbranné musí být hlavně děti). Na můj vkus až příliš rychlé – některé komenty jsou nesrozumitelné, některé obrazové gagy se jen mihnou, takže je buď člověk nezaznamená nebo musí video zastavit. Podkresová hudba je někdy přepálená, až přehlušuje hlavní koment. Ale to jsou jen maličkosti. Podstatné je, že několikaminutový šot je vymazlenou vtipnou rachejtlí s vybuchujícími jiskrami vtipu. ___ Na okraj, v několika článcích a recenzích o pořadu jsem četla, že vizuál vypadá lacině, ale ve skutečnosti dá autorům hodně zabrat. No, nevím, co viděli recenzenti. Já naopak vidím naprosto perfektní, promakanou práci s obrazem a počítačovou animací, jejíž výroba musí trvat neskutečně dlouho a na perfektním výsledku je to vidět. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Nevyužitý potenciál? Ano, Honimíre, máš naprostou pravdu. ... Akorát, že vůbec. Kvalitně sestříhaný/zeditovaný pořad, který ví, co a jak v tomto médiu funguje a nejedná se jenom o klasické "Hey, fellow kids.". Protože to dělá (a hraje; nedovedu si ve stejné kvalitě představit úžasnou pouť internetem jiného člověka) osoba správného věku. Na první pohled by se mohlo zdát, že jde pouze o trapnou "lol, I'm so random" zábavu. Ale skutečně jen na ten první. MÚPI staví humornou cestou zrcadlo veřejně známým osobám nezávisle na jejich postavení ve společnosti (politici, zpěváci, tvůrci online obsahu, atd.). A pokud tyto osoby ještě navíc jsou tzv. exploitative vůči např. dětem, je dobře, že na to někdo upozorňuje. S tím souvisí také to, že i když je tam dostatek kvalitního vlastního scénáře, velkou část obsahu MÚPI čerpá přímo z obsahu od samotných osob, které komentuje. Je to rozhodně zajímavější než pouhé mluvící hlavy u konkurenčních pořadů, které díky tomu musí pracně hledat humor jinde. A pokud není dostatek humorného obsahu od samotných osob, nasazuje MÚPI mistrně vypointované střihy/edity. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Já bych všechny ty internety zakázal. ___ Vzpomínáte, jak se Národ (velké en, páč República Checa, rozumíme si, ne?) kdysi skládal na Divadlo (velké dé, páč zlatá kaplička, rozumíme si, ne)? Dovolím si při této příležitostí upozornit, že nám posud chybí mauzoleum; ptáte se, nač? Inu, v mauzoleu bychom mohli cca 99% (čest výjimkám) youtuberů, influencerů, tvůrců "zábavního" internetového contentu atd. zabetonovat, a to dřív než nakladou vajíčka. Otravní, nevkusní zm*di, že jim není rovno, fakt (a to jsem laťku nasadil vysoko). Až pohár trpělivosti přeteče, odlovu dejme tomu takového Jona Mariánka se vždy rád zúčastním. Už si šiju síť! Ano, slyšíte dobře: síť! Nejsem tak nápaditý a trpělivý, abych s tímhle odpadem zúčtoval po způsobu Mikýře. Respekt, chlape! ()

annanah 

všechny recenze uživatele

Woooooooow, Mikýř se pro mi zjevil asi před měsícem a je to jedna z nejvtipnějších věcí co znám. Moji dospělejší známí na mě sice koukají jako na trotla, ale mě to nevadí. Mikýř za to stojí. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

M"M"M si mě okamžitě získal svým vtipným přístupem, inteligentními názory a schopností dělat si srandu i ze sebe. Jeho Úžasná pouť internetem pak oplývá barvičkama, ultra efekty, dobrým výběrem témat a jednoduchým vysvětlováním. A chytrým vtipem! Spolu s Kovym jeden z mála YTberů/Mallérů..., na jejichž tvorbu má smysl se dívat. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Svět, před kterým Martin Mikyska ve svém pořadu varuje, je mi občas hodně vzdálený (influenceři, pochybní podnikatelé), ale občas zabrousí do oblastí, ke kterým mám co říct (ezoterika). Nezbývá než obdivovat jeho rozhled a nervy, které má s přípravou každé epizody, protože nejen všechny ty zábavné efekty, ale i shromažďování informací o jednotlivých neřádech vyžaduje hodiny a hodiny práce. (1 380.) ()

easaque 

všechny recenze uživatele

3* před rokem jsem začínal s tímto komentářem: "pro tenhle pořad nejsem ta pravá cílová skupina, protože nejsem zapojen do sociálních sítí, natož abych se zajímal o působení českých "celebrit" na nich. Přesto jsem pár dílů shlédl, abych pochopil proč tu má tak vysoké hodnocení. Věřím, že pro někoho to může být vtipně kritické, ale jestli to má nějaký smysl tak to pochybuju a jen vzniká další "celebrita", která parazituje na působení jiných. Ale odpad si nezaslouží, tak dávám aspoň jednu hvězdičku a baví mě jít proti proudu ;-)." .... Listopad 2021: Za vším tím, co jsem napsal o starších dílech si stojím, ale koukám, že v posledních měsících Mikyska uzrál a vybírá si čím dál zajímavější témata. Zejména předvolební pořady měly hlavu a patu a teď i poslední o investičních šmejdech má šťávu. Jeho styl humoru i používaný slovníček je určitě bližší mladší generaci, ale pro ně je to hlavně určeno. Rozhodně jsem rád, že se objevil pořad, který si nebere servítky a dělá si srandu z lidské hlouposti. Takže hnedle je tu z hvězdičky třikrát tolik.... Jen tak dál ;-) [ PŘÍBĚH: X /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 3 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Reklama

Reklama