Reklama

Reklama

A Christmas Gift from Bob

  • Nový Zéland A Christmas Gift from Bob (více)
Trailer 2

Recenze (6)

silentname 

všechny recenze uživatele

Je mi úprimne ľúto, že tento malý krásny ryšavý kocúr už nie je medzi nami. Dozvedel som sa to až dnes a ostalo mi smutno. Tak som sa rozhodol, že si dnes pozriem tento vianočný film, na ktorý som sa pôvodne chystal inokedy. "A Christmas Gift From Bob" je pre mňa skutočne veľmi skutočným vianočným film. Žiadna romantika (možno iba trochu), no skôr opäť náhľad do života Jamesa Bowena, ktorý sa snaží ďalej žiť svoj život a nejakým spôsobom fungovať spolu so svojim najlepším priateľom kocúrom Bobom. Tentokrát to ale vyzerá, že mu Boba bude chcieť vziať aliancia na ochranu zvierat, lebo majú pocit, že sa o neho nestará ideálne. Možno je to trošku menej zaujímavý príbeh ako sme mali naposledy, no stále to má funkčné momentky, ktoré ho robia silným. Putom medzi Jamesom a Bobom je veľmi dobre zachytené, páči sa mi aj Bobov radar na ľudí. Veľmi dobre vie vycítiť ich úmysly a keď niekedy reaguje agresívnejšie, má to svoje dôvody. Luke Treadaway je vynikajúci v tejto role a opäť do toho dáva maximum. A potom sú tu tie momentky, ktoré majú v sebe veľkú dávku srdca. Najmä v závere. A človek si uvedomí, že presne to v tom filme asi aj vidieť chcel. Je to proste kúzlo Vianoc a jedného ryšavého kocúra, ktorého sa nedá si neobľúbiť. A jeho smrť ma úprimne zasiahla. Hodnotenie: B+ ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Přesně ten typ filmu, kterému i taková cynická sviňa jako jsem já odpustí tu řádnou dávku patosu či klišé. Proč? Protože Bob. Tenhle ryšavý kocour byl prostě miláček, a pokud jste měli to štěstí, že vám život dělal lepší právě takovýto čtyřnohý kámoš, pochopíte. Nechť je ti země lehká, Bobe, a pozdravuj tam nahoře v kočičím nebi toho našeho andílka. ()

evapetra 

všechny recenze uživatele

Bohužel už jenom zbytečná recyklace prvního dílu. Zdá se, že už bylo řečeno vše, nic nového ten film nepřinesl. Zkrátka totéž, ještě jednou, tentokrát o Vánocích. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Docela pěkný vánoční film, který se inspiruje několika zážitky, které James Bowen líčil i ve svých knihách (byť zcela jinak a rozhodně ne tak dramaticky). Bohužel dvojka je klasické over-the-top pokračování, které lze možná chápat jako takovou vánoční pohádkovou poctu již zesnulému kocourovi, ale s reálným příběhem to už příliš společného nemá. Škoda... ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

to byla pohaaadkaaaa❤️ konec mi trosku pripomnel “and then everyone clapped” meme; bylo to preslazene!! ale mne se to prece jen libilo. o jeden kocici chlup to bylo mene zazivnejsi nez jednicka, ale there’s no other way - musim tomu dat plne hodnoceni. rest in peace, Bob.♡ ()

Aurus 

všechny recenze uživatele

7/10. Je to horší než první díl ale stále to je kvalitní pokračování a pěkné a zároveň smutné rozloučení s Bobem a přiznám se že mě jeho smrt hodně zasáhla a málem sem se rozbrečel. Příběh je velmi dobrý, postavy jsou sympatycké, hudba je výborná, atmosféru tento film má solidní, napětí je zde párkrát za film, lokace jsou zajímavé a kamera filmu je výborná. Odpočívej v pokoji Bobe. ()

Reklama

Reklama