Reklama

Reklama

Život s Louiem

(seriál)
  • USA Life with Louie

Série(3) / Epizody(38)

Obsahy(1)

Už v osmi letech je malý Louie neobyčejně bystrý a svou rodinu proto pozoruje s určitým sarkasmem. Jeho malý svět tvoří početná rodina, jíž vévodí jeho máma, která žehlí vše, co kdo napáchá, a také jeho otec, válečný veterán, jenž nechápe, proč se život neřídí stejně pevnými pravidly jako armáda. Louieova rodina, přátelé a sousedé představují pro Louieho svět plný prapodivných kontrastů. (S.W.A.T)

(více)

Recenze (88)

woody 

všechny recenze uživatele

Nádherně nostalgický seriál o jedné americké rodince žíjící v 60. letech v melém městečku v USA.Není to hloupé, je to pro děti ale pobaví se i dospělí pokud mají dobrou náladu.Nejlepší je samozřejmě Louieho táta se svými válečnými historkami...Kéž by bylo takových seriálů více. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen pár dílů a postavička Louieho fotra se může klidně srovnávat i s takovym Homerem Simpsonem. Pokud se v díle Louieho fotr vyskytuje málo, tak celej díl je o ničem. Všechny ostatní postavy jsou tam více-méně jenom do počtu. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Odľahčená verzia Simpsonovcov v 60. rokoch, vhodná aj pre deti. Alebo inak, Louieho suchý humor, militaristicky založený otec ktorý ľpie na svojom starom aute a matka, ktorá všetko spraví a vždy vie poradiť. Seriál plný sarkazmu, občas šialených, no uveriteľných príhod a hlavne perfektné vyobrazenie Ameriky 60. rokov so všetkým, čo k tomu patrí. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tahle pohádka se určitě povedla. Z každeho dílu si nesete ponaučení a vtipy Louieho táty Andyho vždycky pobavily. ()

Bowser 

všechny recenze uživatele

Pamatuji si, když jsem jako malý koukal na kanálu Jetix na kdejaké krávovinky. Tohle ale krávovinka rozhodně není a pro mě nejlepší seriál co kdy na Jetixu jel. ()

Skrk 

všechny recenze uživatele

Nádherný animovaný seriál běžící na Jetixu. Sledoval jsem ho už jako malý a vždycky jsem se musel smát Louieovo "suchému" humoru a jeho tátovi. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Na toto sa tiež nedá zabudnúť. Ďalšie nostalgia, keď vidím alebo počujem o tejto rozprávke, ktorá rozpráva príbeh rodinky Andyho a Lory Andersnových zo 60. rokov, ktorý majú veľa detí, ale najzaujímavejšie z nich je Louie. Otec, ktorý často kričí, rozpráva často príhody, kde začína vetou: "Když sem byl ve válce..." Miluje svojho starého veterána Remblera a keď si Louie niečo zafrfle pod nos na otcovu adresu hovorí vetu: "Já to slyšel!" Nezabudnem ani na malého brata, či Glenna Glenna alebo dievčatá, ktoré sa Louiemu páčili v tábore alebo bežne počas života v malom meste alebo jeho kamarátov. Vyčítať sa tomu dajú niektoré príhody a nie úplne dokončený dej podľa predstáv, či občasná nuda, ale svojím spôsobom to bolo vynikajúce. ()

repe 

všechny recenze uživatele

Tuhle ptákovinu můžu s klidem označit za můj nejoblíbenější seriál. Prostředí typické americké rodiny, v němž hrají hlavní roli věčné průpovídky, vychytávky, rady a vzpomínky amerického táty, který byl snad všude. Největší pecka na bývalém FoxKids. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Povedený seriál ze starých zlatých časů Fox Kids. Nejlepších bylo několik těch prvních epizod, když v nových dílech Louieho tátu začal dabovat Bohdan Tůma (stylem šerifa Wigguma ze Simpsonových), už to nebylo ono. Mnoho hlášek a Louieho táta z toho dělají kvalitní zábavu i pro starší. ()

hhannie 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně můj nejoblíbenější seriál na (již neexistujícím) Supermaxu. Hlášky Louieho a jeho otce mě vždycky rozsekaly. :-)) "Tati, zamaloval si i okna." "Nevadí, stejně by na tom slunci jeden zblbnul." "Někdo i ve stínu..." Jen škoda, že už seriál nikde nevysílají. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Né že bych tento seriál měl někdy opravdu hodně rád, ale když jsem byl malý a běžel v televizi, tak mě dokázal zaujmout. :) ..... HODNOCENÍ: 75% (4*) ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Seriál na kterém jsem vyrustál, a rozhodně nejlepší animák s pořádnou dávkou humor! Konkurenci nemá ani v Simpsonech. „Jen tak ze zajímavosti, kolik ti za to auto nabízel?“ „Pět tisíc dolarů.“ „Pět tisíc?!“ „Ale tati, vždyť to auto miluješ!“ „Miluji i tvou matku, ale pět tisíc je pět tisíc!“ ()

Reklama

Reklama