Reklama

Reklama

Život s Louiem

(seriál)
  • USA Life with Louie

Série(3) / Epizody(38)

Obsahy(1)

Už v osmi letech je malý Louie neobyčejně bystrý a svou rodinu proto pozoruje s určitým sarkasmem. Jeho malý svět tvoří početná rodina, jíž vévodí jeho máma, která žehlí vše, co kdo napáchá, a také jeho otec, válečný veterán, jenž nechápe, proč se život neřídí stejně pevnými pravidly jako armáda. Louieova rodina, přátelé a sousedé představují pro Louieho svět plný prapodivných kontrastů. (S.W.A.T)

(více)

Recenze (88)

DonArian 

všechny recenze uživatele

ten nejlepší seriál který kdy běžel na bývalem Jetixu. Nejlepší postava je jednoznačně táta Andy Anderson s tím jeho ustavičným Já to slyšel! a stále méně zajímavými vojenskými příběhy. Dabing je vcelku dobrý hlavně Bohdan Tůma jako Andy...ale má taky pár vad typu že polovinu mužských postav dabuje žena a vůbec minimum postav v dabingu. Ale jinak je tenhle seriál naprosto geniální a patří k těm nejvtipnějším které jsem kdy viděl. A nakonec hláška: "Louie...už máš hotový úkoly" "Jo tati..." "Tak mi pomůžeš s autem" ........ "Louie? Už máš napsaný úkoly" "No..ještě ne.." "Kolikrát ti mam řikat,že je máš mít hotový ještě před večeří? Za trest mi pomůžeš s autem" :D ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Obľúbený detský seriál ktorý nad ostatnými čo vysielalo Fox Kids (neskôr Jetix) kvalitou o dosť vyčnieval. V pohode sa dá sledovať aj keď už nie ste dieťa. V každej časti nájdete niečo poučné a postavy sú vám stále sympatické. Je krásne na akých jednoduchých veciach a situáciách tu pohľadom malého chlapca dokázali zdôrazniť krásy života. Nostalgická spomienka na detstvo ku ktorej sa vždy rád vrátim. ()

Reklama

fars 

všechny recenze uživatele

Ted na CT1 skoncila Cesta do ameriky... neveril jsem svym ocim, kdyz jsem v zaverecnych titulkach zahledl tu znamou tvar a u ni jmeno "Louie Anderson"! Ja ani nevedel, ze Louie skutecne existuje :-) Tenhle zabavny serial patri mezi ty lepsi, z jinak fakt debilniho kanalu Jetix (drive Fox kids). Valecny veteran Andy, starostliva manzelka a matka Lora, Louie a jeho suche hlasky, to vse vytvari paradni atmosferu plnou pohody... ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Když jsem se se seriálem seznámil (sesesese? :D), tak mne animace donutila vždycky přepnout, přišla mi ošklivá z nějakého důvodu. Nevím, jestli jsem zestárnul a zmoudřel? Každopádně při mých věčných hledačkách, co dávají v televizi, jsem Jetix a všechny jeho reinkarnace sledoval poměrně často. Přišel jsem na chuť a vyplatilo se. Tohle je opravdu dobrej kovanej americkej serál. Ta vyprávěcí perspektiva, zasazení, inspirace životem, všechno to přispívá k líbivosti i pro staršího diváka a ta je pro skvělého animáka vždycky potřeba. ()

Guran 

všechny recenze uživatele

Když ještě bylo Foxkids, nemohl jsem se tohoto seriálu dočkat. Měl jsem ho rád podobně, jako Piráta divokého Jacka, ovšem Jack je můj nejoblíbenější seriál. "Život s Louiem" je hned za ním. Foxkids bylo v mých malých dobách pro mě nejlepším pořadem a takových seriálů jsem měl víc, jako třeba "Kl획ák"; "Kocour Raplík"; "Hrom ještěři" atd. Ty časy už jsou dávno pryč. Dnes mám tyto seriály na DVD a pořád na ně koukám a připomínám si ty časy, kdy jsem ještě chodil do prvních tříd na základní škole. Český dabing je tady u toho brilantní, takže se určitě budete bavit s hláškami Andyho Andersona. Jenom škoda, že v nových dílech je jiný dabing. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Louie Anderson v rozprávke a rovnako aj v reálnom živote vyrastal vo Wisconsine. (buLLiTT)
  • Celkovo vyšlo 6 kníh založených na jednotlivých epizódach tohto seriálu. (Tolf)
  • Seriál získal dve Daytime Emmy Awards. Taktiež trikrát získal Humanitas Prize, čo bolo viac než dostal ktorýkoľvek iný animovaný seriál. (Tolf)

Reklama

Reklama