Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po natočení Zachraňte vojína Ryana se S. Spielberg rozhodl produkovat v rámci svého studia Dream Works seriál z prostředí soudobé námořní pěchoty. K natočení nakonec nedošlo. Vznikl celovečerní snímek (pilot), natočený v proslulém výcvikovém táboře na ostrově Parris v Jižní Karolině. (KIT.HL)

Recenze (3)

Pohrobek odpad!

všechny recenze uživatele

Dá se to vidět v různých verzích - jako díl nerealizovaného seriálu, jako pilotní film nebo i televizní snímek. Podle toho se liší stopáž. (42 - 120 minut). Já jsem to zhlédl na NDR v německém znění o 84 minutách a měl jsem toho dost. Ultra stupidní blbost o americké námořní pěchotě bez myšlenky. ()

Stegman 

všechny recenze uživatele

Příběh sleduje skupinu mladých kluků, kteří se rozhodnou, že se přihlásí do námořní pěchoty. V dosti vlastenecké atmosféře je tu zachycena píle a odhodlanost při tvrdém výcviku. Nic víc, nic míň. Heslo: Semper Fidelis! ()

jitrnic 

všechny recenze uživatele

Propagandistická obskurnost, vedle níž i Chlapci a chlapi blednou závistí, Olověná vesta převrácená naruby, mimořádně uplakaný závěr zvyšuje šanci, že se přece jen jedná o parodii (s touto variantou jsem se nakonec ztotžnil a vyplývá z toho moje shovívavé hodnocení). Český dabing je ohyzdný. ()

Reklama

Reklama