Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý příslušník ruského komanda Grigorij Uljanov, alias Greg Walis, žije už jedenáct let jako spořádaný americký občan a vzorný otec rodiny. Jednou neznámí útočníci ukradnou jeho auto i s Gregovou malou dcerkou Amandou. Greg je dostihne a několika profesionálními chvaty hravě vyřídí. Aby se jeho žena Katherine nedozvěděla, kým býval, domluví se s dcerkou, že mamince nic neřeknou. Ta se ale vše dozví ze záběrů, které kdosi amatérsky pořídil a které odvysílá televize. Greg o tom ovšem neví. Vysílání však vidí i bývalý šéf komanda Strelkin a dá Gregovi úkol. Ten odmítá, Strelkin ho ale vydírá tím, že prozradí Katherine jeho minulost. Greg tedy svolí k tomu, že zabije jednoho z vedoucích pracovníků španělské chemické továrny Merciera a jeho komplice Diaze, kteří mají na svědomí smrt jeho bratra. Předstírá, že jede na služební cestu, a v Detroitu hledá Merciera, který zde obchoduje se zbraněmi. Nakonec se mu podaří zabít jen Diaze a Strelkin trvá na tom, aby se do Detroitu vrátil a práci dokončil. Ani potom ale nedá Gregovi pokoj a žádá, aby zabil vlivného politika. Greg pochopí, že teď jde již o Strelkinovy obchodní a osobní zájmy... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Bývali doby, kdy měl Jeff Speakman dobré filmy s bojovým uměním. Teď ve středním věku nato ještě pořád má, ale ve filmu jaký je tento už zkrátka vypadá velice nesympaticky. Snímek září levností, což dokazují i kompletně převzaté záběry autobusové honičky s filmu Rudé horko. Inu, když jsou možnosti, tak proč ne. Vždyť jde čistě jen o brakový videofilm a ten snese všechno. I tunu nelogičností, jaké tu dohromady jsou. Velitel speciální jednotky a je astmatik. To snad není možné ani v Rusku, odkud tato jednotka pochází. Inu, proti gustu, žádný dyšputát. Ale na druhou stranu, natočeno je to tak, že se nato zase nekouká špatně. Přestřelky, zápasy, automobilové honičky, vše má švih a energii. Děj se odvíjí ladně a tak vznikl průměrný akční videosnímek, který na odreagování zcela postačí. ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Už ste niekedy videli agenta špeciálnych služieb, zabijaka, ktorý má astmu a používa spray do hrdla ???? To nech je Vám na výstrahu ..... ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Lehka picokulovina Speakman je drsnej sovetskej agent a v nekterych scenach da vzpomenout na to ze byl masterem vsech masteru ale tady uz byl lehce v kopru podobne kvalitni kousky jako tento bohuzel pohrbily jeho karieru holt neda se svitit musi se zhasnout a kdyz podobnej film produkuje PM enterteiment kteri byli sice beckari ale zakladali si na tom ze si akcni sceny tocily sami tak tady je mozno spatrit kompletne vykradenou autobusovou honicku z Rudeho horka a koneckoncu kdyz se podivam na jmeno rezisera tak mne to az zas tak moc neprekvapuje ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Dosť podpriemerný akčný film. Dýcha z toho síce samé klišé a nízky rozpočet, ale treba si mrknúť, ako sa Grigorij postaví k veci, keď mu ukradnú auto aj s dcérou. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Tvůrci týhle nudný zrůdnosti si prostě řekli poďme někoho nasrat a lets just natočit hovno. Vousatej pobuda se probojovává potravním řeťezcem záporáku. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to štandardné tupé akčné videobéčko svojej doby. Najviac ma bavil úvod, ktorý mi trochu pripomenul Expendables. Komando vojakov absolvuje misiu behom ktorej sa dočkáme na PM pomery zopár celkom pozerateľných prestreliek. Po presune o 11 rokov do súčasnosti to už začne pomaly nudiť. Ešte pobaví štandardne kvalitne prevedená naháňačka s nejakým tým karambolom, ktorá ja naviac celkom vtipne ladená. Lenže potom sa začne riešiť rodinná situácia hlavného hrdinu a to je neskutočná nuda. Speakman je nielen bez hereckého talentu ale aj bez štipky charizmy. Keby tu namiesto neho hral nejaký môj obľúbenec, tak by to bolo celkom v pohode béčko. Akurát by som vystrihol tú naháňačku autobusov, ktorú zrecyklovali z Red Heat. To bolo zbytočné. Druhá polovica je už troch slabšia. Dočkáme sa prakticky už len jednej solídnej bitky v ktorej sa mi páčil chvat jak Spekman najprv kolenom kopne jedného súpera a následne druhého. No a finále je také tuctové. Z hercov ma celkom zaujal môj seriálový obľúbenec Stanley Kamel ako hlavný záporák. Len to, že furt používa spej na astmu bolo dosť WTF. A potom je tu ešte vtipný rusák Elya Baskin ako jeho poskok. Takže po celkom solídnej prvej polovici moje béčkové nadšenie dosť rýchlo upadalo, ale nakoniec dám z milosti aj druhú hviezdičku. Mal som celkom náladu na takú volovinu. 3/10. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Moje poslední rozlučka s borcem Jeffem Speakmanem, s komentářem: "Nikagda". To raději filmy Godfroye Ho. Ruští agenti po 11 letech si vyřizují účty a fakt, co je to speciálního vojáka, který při akci používá inhalátor? Sbohem a šáteček. ()

Reklama

Reklama