Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Doplněná Rota E se přesouvá do Francie. Co se ale zprvu zdálo jako vítaný odpočinek, se rychle mění v další nesplnitelnou misi. (Netflix)

Recenze (4)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každá epizoda má horší a horší technické zpracování. Vynechávají se detaily, objekty se stále opakují a některé scenérie vypadaly jako render, který trval jenom pár sekund. Je to fakt až nepatřičný. Nepomůžou tomu ani zajímavější postavy na straně Němců. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda soustředící se hlavně na nervozitu před útokem smrtících německých vojsk, podobně jako tomu bylo u bitvy v Ardenách, kterou nám (i třeba prostředím) zčásti mohl tento díl připomínat. Jen si nejsem jistý, jestli by se v některých momentech esesáci zachovali tak, jak se zachovali. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sklamanie po očakávanom vylodení v Normandii vystriedali výborne vykreslené postavy na strane nacistického Nemecka. Tento seriál je rozhodne iným pohľadom na druhú svetovú vojnu a v tejto epizóde mimoriadne podareným. ()

Zajímavosti (1)

  • V epizodě je uvedeno, že 45. pěší divize byla začleněná do 6. armády, to je však chybné, jelikož se 6. armáda v Evropě nenacházela, nejspíše byla zaměněná se 7. armádou, pod kterou byla 45. pěší divize začleněna. (liebgott)

Reklama

Reklama