Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Cynik Dash a veselá Lily si ve vánočním New Yorku na různých místech předávají červený zápisník se vzkazy a výzvami. Protiklady se o Vánocích prostě přitahují! (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Bebacek 

všechny recenze uživatele

Binge-watching normálně neprovozuju, ráda si se seriálem prožiju pár týdnů/měsíců, ale Dash & Lily jsem podlehla okamžitě. On nesnáší Vánoce, ona je miluje, oba zbožňují knížky a seznamují se postaru, romanticky, bez mobilů a internetů... I cynik ve mně občas potřebuje něhu. Chvíli si teď pluju na obláčku... 😍 ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Očividná snaha udělat z Dashe a Lily nejzajímavější lidi v New Yorku byla dost otravná. A tak se nám snaží namluvit, že sledujeme dva na okraj společnosti odstrčené introverty, kteří ale náhodou mají po ulicích tolik přátel, kteří pro ně jsou schopni udělat věci, které normálně nežádáte ani po nejlepších přátelích, bez toho, aniž by jim za to třeba jen poděkovali. Přitom by i bez té hry na odstrčenou byli celkem fajn. Takže, pro navození vánoční atmosféry dostačující, víc po tom nechtějte. ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Taková milá a příjemná romantika z vánočního New Yorku, která splní svůj účel a dobře funguje jako taková jednohubka na naladění před Vánocemi. Příběh rychle utíká (kratší epizody jsou bonus) a love story Dashe a Lily, kterou naplňují známá klišé, se dobře sleduje a slušně se u ní odreagujete. Další řadu bych nepotřeboval, ale tuhle jsem si docela užil. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Vánoční pohádka pro romantiky, kteří milují Vánoce, (vánoční) New York, knihkupectví a romantiku. A taky jim zároveň nevadí trocha toho klišé, na můj vkus ho bylo ho ke konci bylo možná až moc. Ale jinak za mě vánoční pecka roku 2020, kterou si za rok ráda pustím znova, protože vánoční náladu navodí naprosto neuvěřitelně. ()

CheryLka 

všechny recenze uživatele

Dash a Lily je milá romantická vánoční nadílka, která může zpříjemnit i chvíle mimo vánoční čas. Nápad seznámení dvojice je originální, děj hapruje málokdy a dokáže téměř po celou dobu navodit krásnou atmosféru vánočního New Yorku. A to funguje. Charaktery postav jsou v podstatě protiklady, které se asi mají přitahovat, což může bavit. Austin Abrams, jako neustále cynický a ne moc spokojený Dash, je famózní, cítím vliv Salingera, místy mi připomíná Holdena Caulfielda. Bohužel s představitelkou Lily nějak nesouzním. Nemohu si pomoct, je mi velmi nesympatická a pro naivní a dětinskou Lily mohli zvolit jinak... Možná i proto se mi konec této love story až tak nelíbil, a to jsem samozřejmě očekávala sladký happy end … bohužel jsem jim to prostě nějak nevěřila…. ()

Galerie (120)

Reklama

Reklama