Reklama

Reklama

On je fakt boží!

  • USA Angus, Thongs and Perfect Snogging (více)
Trailer

Obsahy(1)

Před dovršením patnáctých narozenin upoutá dospívající Georgii nový kluk ve škole, „nádherný sexuální bůh“ Robbie, člen kapely Stiffa Dylanse. Naneštěstí si už Robbie smluvil rande s Georginou úhlavní rivalkou: blonďatou a perfektní Lindsay. Se svými skvělými, avšak bezradnými rodiči, nádherně oblečenou kočkou Argus a s holčičí četou Ace Gang si Georgia vymyslí plán jak sbalit fantastického kluka a mít nejlepší narozeniny všech dob! Natočeno podle knižních bestsellerů od Louise Renninsonové. On je fakt boží! je nádherný zábavný hit pro dospívající, režírovaný Gurinder Chadhaovou (Blafuj jako Beckham, Moje velká indická svatba). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

Dashiella 

všechny recenze uživatele

Asi jeden z filmov, ktorý vám musí sadnúť do nálady, a asi je dosť výrazne holčičí. Nepoznám dievča, čo by sa s týmto nestotožnilo a ja osobne mám 22 rokov, ale príde mi to ako včera, čo som riešila že si so svojím veľkým nosom nikdy nenájdem frajera... /dobre, bolo to včera... :)/ Každopádne som sa bavila oveľa viac než napríklad pri Denníku princeznej a Sesterstvo putovných nohavíc, ktoré je tiež natočené podľa literárnej predlohy, tomuto nesiaha ani po päty. Ďalej oceňujem soudtrack a hlavnú predstaviteľku, ktorá si ma získala od prvej sekundy. Čo tomuto filmu ale u mňa kradne hviezdičku je záver, posledných asi 10 minút- celý film celkom reálne mapuje problémy dospievania, ale ten záver je typická stupídna filmárčina s takým happyendom že odpadávam. Možno chceli dokázať, že aj tak to v živote chodí, a nabáda mladšie dievčatá, ktoré si tento film pozrú, aby nehádzali flintu do žita. Na mňa to už bohužiaľ nezafungovalo. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Nečekaně příjemný film, který mi hodně padl do noty. Ano, je to místy hloupé a naivní, ale když se člověk vrátí v myšlení do puberty (ohledně mě to skutečně vypadá, že se tam v rámci výběru filmů v poslední době tak trochu vracím), tak film Angus, Thongs and Perfect Snogging dokáže docela potěšit. Navíc je fakt, že obsahuje hodně vtipných scén. Já se bavila na jedničku a kdyby mi skutečně bylo patnáct, možná bych hodnocení ještě zvýšila. PS: Proč se u nás nikdy neujaly školní uniformy? Jak ráda bych někdy nějakou nosila...! ~(3,7)~ ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Režisérka filmu Blafuj jako Beckham se tentokrát vrátila s pubertální komedií pro holky v pubertě, jež se zamilovávají na požádání. Samozřejmě se zamilovávají jen do krásných hochů, kteří hrají v nějaké hudební skupině na kytaru. Sice budou muset o svou lásku svést boj s třídní krasavicí, ale jejich čistota a dobrota nakonec zvítězí... Tož asi o tom je tenhle film. Uznávám, nepatřím k cílové skupině. Všechny ty výskající a juchající holky mi lezly krkem. Třídní kráska mi přišla tlustá. A i když mám dvě ségry, nikdy ve svých 14 letech nepištěly tak, jako tyhlety filmové děvy, a často si k chození vybíraly ne hezké, ale ošklivé, i když vnitřně zajímavé týpky. Ale možná Američanky, nebo v Americe naturalizované Indky, mají jiné způsoby chování. I když popravdě si myslím, že paní režisérka přestřelila velmi těžce, protože tohle je o dívkách jejího mládí, ne těch současných. ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

Snažila jsem se přijít na chuť alespoň jednomu z hlavních hrdinů, ale nešlo to. Především Georgina je prostě fakt pitomá postava a její chování je otřesné. Nechci být povrchní, ale o kapánek sympatičtější projev by její postavě pomohl. Vlastně ani ne, takové jednání, i když jenom ve filmu, není nic pro mě . ()

AgnesDee odpad!

všechny recenze uživatele

Hodina a půl bolesti a utrpení způsobené sobeckou krávou, pro kterou život končí po třicítce a která potřebuje k PATNÁCTÝM NAROZENINÁM party jak u Gatsbyho. Nesympatická pinda, která lidi kolem sebe jen využívá pro své vlastní potěšení, a pak brečí, protože jí její "sexuální bůh" nezavolá. Prostě trapárna pro zoufalé třináctky, u které se nejednou praštíte dlaní do čela. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Film byl natočen podle knih Louise Rennisonové „ Angus, Thongs and Full-Frontal Snogging a It's OK, I'm Wearing Really Big Knickers“. (rialilly)

Reklama

Reklama