Reklama

Reklama

Butchers

Trailer

Butchers je kanadský hororový film o skupině uvízlých přátel, kteří musí bojovat o přežití při útocích brutálních bratrů v hlubokých lesech Ameriky. (Flekoun58)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

CharlieSs 

všechny recenze uživatele

Strašně ohraný námět, který tu byl už nejspíš aspoň milionkrát, strašně předvídatelné události, ještě víc předvídatelný konec, divné postavy a nic nového, ale tak či tak to nebylo až tak špatné, jak jsem původně myslela, efekty ušly, ale počítejte s tím, že z gore nebo podobných věcí toho moc vidět není. Znovu bych si to nepustila, ale na jedno zhlédnutí to jde. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Černá komedie o tom, že jsou lidé hloupí a lidé zlí. A pokud se setkají, pak logicky ti zlí zvítězí. Buranský horor z Kanady samozřejmě v rámci žánru nepřináší nic nového, ale osud jednotlivých postav je prostě rozkošný. Úchyl využívá bratra kreténa, co za něj dělá tu nejšpinavější práci. Samozřejmě mu v tom ale vydatně pomáhá. Ve stodole totiž mají něco, co si žádá čerstvé masíčko. Naštěstí, jak se zdá, přísun hloupých lidí je plynulý. Jen jsem si říkal, že porcovat oběti oblečené je poněkud nezvyklé. Kamera často uhne, ale na střeva ven dojde. Mně tentokrát průměrnější gore nevadilo, páč jsem se bavil chováním postav. Co uděláte, když jste v ohrožení života a máte možnost najednou ujet autem? Tak zdejší mladí udělali přesný opak. Asi nejzábavnější byla závěrečná vyvražďovačka. U podobných filmů mám vždy pocit, jestli nemají sloužit coby instruktážní, jak se v jistých chvílích nechovat. Konec mě potěšil a dávám za něj čtvrtou *. Pokud se ale budete dívat na film vážným pohledem, pak se na něj raději nedívejte, anžto postavy zde jsou natolik stupidní, že vás budou zvedat z křesla každých pět minut. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Všetko klišé v mojom obľúbenom žánri exploitation je zahrnuté do tohto filmu, a aj keď mi kopírky Wrong Turnov či Texaských masakrov vôbec nevadia, tak zrazu som zistil, že ma tento horor nebavil. Stáva sa. Dôvodov je viac - absentuje akýkoľvek zmysluplný dej. Všetko je na 100% predvídateľné. Všetky postavy nesympatické. O kladných sa nedozvieme vôbec nič, záporné mi prišli nezaujímavé a sterilné (jeden sadista, druhý zaostalý, tretí mutant) a samozrejme, keď sa tam náhodne objaví nejaká iná postava, tak je jasné, že MUSÍ patriť k nim. Navyše, gore mi prišlo dosť chabé, množstvo vrážd je mimo záber a žiadnu extrémne brutálnu scénu na zapamätanie som ani nezaznamenal. Takže vlastne rozmýšľam nad tým, aký mal tento exploiťák zmysel. Asi aby to len bolo na svetle. Alebo druhá možnosť je, že začínam starnúť. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Klišé s dvěma páry, porouchaným autem a vidláky, kteří čekají na svou příležitost. To by mi ani nevadilo, ale od něčeho, co se jmenuje Butchers, bych tedy čekal nějakou tu řezničinu. Ale ta nepřišla. Několik prchavých momentů tady sice bylo, ale to nejzásadnější se odehrávalo mimo záběr. Jediným malým plusem jsou postavy, které jsou sice šablonovité až běda, ale zahrané jsou celkem snesitelně. Nicméně to nestačí na víc než nějakých 30 % a to ještě s přivřenýma očima. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Bacha komentář může obsahovat spoiler. Butchers přichází s x krát viděnou zápletkou. Porucha auta v něm skupina lidí a v blízkosti vyšinutí sourozenci. Takže tahle čtyřčlenná partička bude bojovat o svoje životy. No byl jsem na vážkách mezi 2 a 3 ale spíš jsem to viděl na ty 2 hvězdy jelikož film opravdu nepřináší nic novýho a k mojí větší spokojenosti by musel obsahovat víc krve a gore. Konec podle mého gusta kdy všichni z té nesympatické partičky pochcípají rozhodl o tom, že se miska vah přehoupla ke slabším 3 hvězdám. Takže pro ty co nepotřebují od filmu nic novýho to bude asi na jedno podívání OK. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama