Reklama

Reklama

Butchers

Trailer

Butchers je kanadský hororový film o skupině uvízlých přátel, kteří musí bojovat o přežití při útocích brutálních bratrů v hlubokých lesech Ameriky. (Flekoun58)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Černá komedie o tom, že jsou lidé hloupí a lidé zlí. A pokud se setkají, pak logicky ti zlí zvítězí. Buranský horor z Kanady samozřejmě v rámci žánru nepřináší nic nového, ale osud jednotlivých postav je prostě rozkošný. Úchyl využívá bratra kreténa, co za něj dělá tu nejšpinavější práci. Samozřejmě mu v tom ale vydatně pomáhá. Ve stodole totiž mají něco, co si žádá čerstvé masíčko. Naštěstí, jak se zdá, přísun hloupých lidí je plynulý. Jen jsem si říkal, že porcovat oběti oblečené je poněkud nezvyklé. Kamera často uhne, ale na střeva ven dojde. Mně tentokrát průměrnější gore nevadilo, páč jsem se bavil chováním postav. Co uděláte, když jste v ohrožení života a máte možnost najednou ujet autem? Tak zdejší mladí udělali přesný opak. Asi nejzábavnější byla závěrečná vyvražďovačka. U podobných filmů mám vždy pocit, jestli nemají sloužit coby instruktážní, jak se v jistých chvílích nechovat. Konec mě potěšil a dávám za něj čtvrtou *. Pokud se ale budete dívat na film vážným pohledem, pak se na něj raději nedívejte, anžto postavy zde jsou natolik stupidní, že vás budou zvedat z křesla každých pět minut. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Nové Vyslobodenie to nie je, ale štandardný, priemerný, nevýnimočný, ale určite nie odpadový hixploitation áno. Obete sú vcelku sympatické (fajn hlavná hrdinka), zlo vcelku drastické a príšerné (vrátane prekvapenia, ktoré si nechávali až na samý koniec), výprava lesov a malých miest mohla byť lepšia, ale vyvažuje to pár mrazivo naturalistických úmrtí. A rázne razantný koniec. Scenár je síce žánrové klišé (z potenciálneho vysloboditeľa sa vykľuje zradca) a štvorvzťahovka (kto koho podvádza a prečo) je na facku, ale na 3* to v mojich očiach v pohode má. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Bacha komentář může obsahovat spoiler. Butchers přichází s x krát viděnou zápletkou. Porucha auta v něm skupina lidí a v blízkosti vyšinutí sourozenci. Takže tahle čtyřčlenná partička bude bojovat o svoje životy. No byl jsem na vážkách mezi 2 a 3 ale spíš jsem to viděl na ty 2 hvězdy jelikož film opravdu nepřináší nic novýho a k mojí větší spokojenosti by musel obsahovat víc krve a gore. Konec podle mého gusta kdy všichni z té nesympatické partičky pochcípají rozhodl o tom, že se miska vah přehoupla ke slabším 3 hvězdám. Takže pro ty co nepotřebují od filmu nic novýho to bude asi na jedno podívání OK. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Klišé s dvěma páry, porouchaným autem a vidláky, kteří čekají na svou příležitost. To by mi ani nevadilo, ale od něčeho, co se jmenuje Butchers, bych tedy čekal nějakou tu řezničinu. Ale ta nepřišla. Několik prchavých momentů tady sice bylo, ale to nejzásadnější se odehrávalo mimo záběr. Jediným malým plusem jsou postavy, které jsou sice šablonovité až běda, ale zahrané jsou celkem snesitelně. Nicméně to nestačí na víc než nějakých 30 % a to ještě s přivřenýma očima. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Slabší horor v žánru explotation za minimálně 2 roky , aby člověk pohledal. 4 teenagerům zdechne auto tak jdou na benzinku pro pomoc tu, ale vlastní psychopat (není to spoiler je to hned ze začátku) jeho retardovaný bratr a jeden mutant (co se tam objeví tak na poslední 2 minuty) . Jediné co lze pochválit je zabití těhotné kdy v dnešní době kdy i horory před tím couvnou a radši to neukážou zde jde vidět. Možná by šel ocenit i netradiční konec to by , ale nesměl být jak už několikrát viděný. Chtěl jsem dat 40, ale upřímně nevím za co tu druhou hvězdu hlavní postavy jsou totiž marné v obsazení kurva co souloží kamarádce s klukem její slabošský přítel co, když to zjistí rozbrečí se její kamarádka co o tom ví (kdoví jak dlouho) a nevadí jí to a na závěr borec co si na konci hraje na Ramba akorát vypadá tak přesvědčivě jako kdyby do bordelu nastoupil papež. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama