Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Může věda pomoci najít vysněného partnera? Jedinečná světová romantická show, ve které hraje hlavní roli láska. Ženich s nevěstou se poprvé uvidí na vlastní svatbě, odjedou na svatební cestu a měsíc žijí ve společné domácnosti. Vyjde jim to spolu? (TV Nova)

Recenze (75)

herr_carter

všechny recenze uživatele

Asi tomu nelze upřít, že se jedná o amibiciózní a celosvětově hodně sledovaný projekt, ale nevím no. Profesorka PhD. D.N.A b.ůHví-C.o Csc, co dává do kýblů smrdlavá trička aktérů k očuchání aktérce a vyptávání se,co by dotyční očekávali od protějšku podle mě dokáží i Jarda se Slávkem od popelnice bez titulu. Je to celé takové vtipné a o inteligenci zúčastněných se tu člověk nemusí rozepisovat, co mě ale mile překvapilo, že zájemci o svatbu vypadali v prvním díle celkem normálně. Čekal jsem podle vzoru různých výměn a malých lásek zase totální spodinu národa ve smyslu špinavých bytů, špinavých dětí a vyhnilých ústních dutin,což se nestalo..................... ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Asi takhle, pořad sám o sobě je jen pro absolutní magory. Nikdo normální nepůjde do svatby s člověkem, kterého poprvé uvidí až na vlastní svatbě. Nutno ještě dodat, že svatba stejně jako obřad neplatí - tedy vlastně od názvu až po celý princip "hry" nedáváí smysl. Dalším důvodem pro toto hodnocení je bohužel fakt, že například Natálie s Františkem lhali. Bylo to na popud autorů pořadu, ale lhali. Už dávno věděli, že to spolu nezkusí, přesto tvrdili do poslední chvíle, že se rozhodují a pak odpověděli, že to spolu zkusí. Tím je dokázáno, že celý pořad je v pravdě zmanupulovaný a nejedná se o reality show, leč pouze o divadlo pro diváky. ()

Reklama

ChArLeNe

všechny recenze uživatele

Ten rozprávač mi strašne vadil, ako všetko dopodrobna a niekoľkokrát vysvetľoval v priebehu jednej epizódy. Na druhú stranu, muži boli hodnější než v slovenskej verzií (že nemali potrebu byť hnusní a ubližovať), ten základ toho dobrého srdca tam bol, ešte keby poznali 5 jazykov lásky a zlepšili komunikáciu bolo by fajn. Čo sa týka žien, tam to bolo horšie. Celkovo, česká verzia sa mi pozerala príjemnejšie než slovenská. ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

(viděl jsem jen části některých dílů první řady, na celý díly nemám žaludek) Jako "sociální experiment" (nebo jak to nazývaj) bych to bral. Proč nezkusit jestli by si dva lidi rozuměli jen proto, že mají na papíře nějaký názorový shody, jakési shody dle DNA (metodika ???), jestli jim voní/smrdí partnerovo triko (wtf?) apod. Ale udělat "sociální experiment" jako reality show? Jistě, pro prachy všechno (jak producenti, tak účastníci), V první řadě je vidět snaha vydělat na divákovi a vcelku všechno se tomu podřizuje. Ta snaha vydělat je tak do očí bijící, že "sociální experiment" ustupuje do pozadí. Nebo spíš do prdele. Je celkem "fascinující" kolik lidí to žere, myslej, že to je doopravdy, někomu fanděj, někomu ne. A pořád jim nějak nedochází, že je to celý jen šaškárna a způsob, jak přitáhnout nováckýho diváka (=člověka s IQ šustící trávy) k obrazovce a nacpat mu reklamu. Původně jsem dal jednu hvězdu za první tu tzv. "nevěstu". Teď ale upravuji na "odpad", protože už jen z ukázek je jasné, že to fakt nedá sledovat. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Nemůžu věřit sám sobě, že jsem se na jeden díl podíval. A že se tu o tom rozepisuju... Náměť jako takový mne absolutně neuráží a snad bych došel až tak daleko, že bych řekl, že je zajímavý. Ale ta forma... Gró ("Může věda pomoci najít vysněného partnera?") je tu zredukováno na absolutní minimum, kdy paní Chytrá I položí před pana Chytrého a paní Chytrou II fotky dvou lidí, řekne "Tyhle dva by si mohli sednout, ne?" a paní Chytrá II řekne "Jo, to by mohlo fungovat.". O "vědě" na pozadí se divák nic víc nedozví. Zbytek stopáže totiž zabere zvaní rodičů na svatbu, vybírání šatů a podobně. Navíc zpárovat dva mladé lidi, kteří oba dva mají rádi cestování a turistiku, bych zvládnul taky... 20% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama