Reklama

Reklama

Špína z ulice

(festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Miesto deju: veľké newyorské autovrakovisko a špinavé ulice okolo neho. Hlavné postavy: špinaví bezdomovci. Kľúčová vec vo filme: ploskačky s alkoholom, predávané v malom obchodíku. Po preglgnutí sa s konzumentmi dejú divné veci - roztápajú sa a zo všetkých telesných otvorov im strieka krv a farebné grcky. ;-) (POMO)

Recenze (44)

POMO 

všechny recenze uživatele

Amatérsky krčovité, vulgárne, buranské a komicky krvavé. Zo Street Trash by sa hodilo vystrihať 20 minút, venovaných zbytočným postavám, ale aj s nimi je celkom vydarenou amatérskou hračkou, ktorú ocenia hlavne milovníci najväčších pokleslostí. Už len vďaka kamere a neuveriteľným splatter scénam. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Rozhodně není Street Trash extrémně krvavý, jak zde píše Pomo (zdravím :o)) Krve se tu skoro nedočkáte, ovšem nechybí tu takové "lahůdky", jako fotbálek s uříznutým penisem (ale bez té krve), šest lidí se tu rozteče v neforemnou barevnou hmotu, dokonce je tu scéna s partou bezdomovců, jak onanují při pohledu na soulož a chůzí a pohyby připomínají partu zombíků. Dále je tu jedno nafouklé a následně vybouchnuvší tělo (hodně podobné scéně s tlouštíkem z Monthy Python´s Meaning of Life) a dokonce tu policejní vyšetřovatel záměrně poblije hledaného vraha. A příběh? Celé se to točí kolem krámku s likéry, kam si bezomovci chodí pro lahvičku drijáku s názvem VIPER, po jehož pozření se roztečou, či explodujou. Na pohled ultralevné, hodně špiny, záběrů na smetiště, nechutných individuí a několika překvapivě vtipných momentů. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Do poloviny mě film neuvěřitelně nudil. Strašný scénář, zdánlivě nesourodé události, gore, hnus a odpornosti spíše jen tak na okraj. Neustálé vykecávní hlavních postav mě opravdu nebralo. Vtipné to nebylo, zasmál jsem se snad jednou. Od poloviny filmu, kdy placatky s jedem začnou chlastat skoro všichni už mě to docela bavilo, protože triky byly docela ok a neustálé rozpouštění a rozklady postav po konzumaci jedu byly docela slušně hnusácké. Celkově je to jako by takový Tromácký styl ... Ale obecně slabota. Málo sexu, málo krve, málo gore a trapný vtipy. Prostě nuda. Každopádně pro rozšíření obzorů, co lze všechno natáčet, samozřejmě doporučuju ... ()

movie 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně dobře zrežírovaná a svobodomyslná zábava. Docela chápu proč J. Michael Muro už nikdy další film nenatočil: tady totiž řekl vše. STREET TRASH doporučuju pustit back to back společně se SLIME CITY a THE DARK BACKWARD. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

"Fuck you" sem, "Suck my Dick" tam... jo jo, i takhle lze napodobit Tromu. Street Trash je sice levná, ale povedená splatterová sranda. V ní se spousta houmlesáků po požití podezřelýho "alkoholu" rozpouští na pestrobarevný sračky. Chvílema se to táhne, ale jakmile dojde na drsný humor (hazená se ztraceným penisem, bezdomovská masturbačka), sex a fekálie, je všechno ve správných kolejí, přesně tak, jak to máme rádi. Jde vidět, že jeho tvůrci tenhle žánr milujou. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Ani horor ani komédia. Problémom je, že na horor sa tam príliš málo zaoberá o tekutinu Viper a medzi prvým a druhým rozpadom je to 50minutový nezáživný, ukecaný a nevtipný pohľad do života bezďákov na vrakovisku, možno okrem pohadzovania odrezaného penisu. Splatter scény sú podarené, ale sú všetko možné len nie krvavé. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem měl pocit, že tenhle snímek nesahá produkci Troma ani po kolena. Naštěstí se v závěru rozjel. Oběti podivného alkoholu se nejen báječně roztékaly, ale i rozkošně vybuchovaly, až létaly vnitřnosti, doprovázené gejzíry krve a rozličných barevných tekutin, s kusy masa do všech stran. Chlapi se mezi sebou mlátí hlava nehlava, někteří na své oběti močí, jiní je pozvracejí... A házená s utrženým penisem byla rovněž vtipná. Celý film mohl mít samozřejmě větší spád i více šílených nápadů, ale posledních 20 minut za to stálo. Plynová bomba pak byla jen milou třešničkou na rozteklém dortu... ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Námět filmu a jepo pověst slibují nevšední a originalní zážitek. No je to trochu nafouknutá bublina. Zas tak skvělý film to není. Na Braindead nebo Evil Dead to rozhodně nemá. Krvavých scén bylo celkem pomálu. Vlastně se to pořádně rozjelo až ke konci. Ale když už tam na nějakou splatter akci dojde, tak to stojí za to!!! A ani hluchých míst moc není, když se nekoná zrovna žádné gore, tak přijdou na řadu scénky ze života bezdomovců. A to jse něco. Znáto to když banda zlounů vezme nějakému šprtovi třeba knížku a hážou si s ní mezi sebou a nebožákovi ji nechtějí vrátit? Tak tady je něco podobného. Jen místo knihy jde o urvaný penis. Street Trash bych přirovnal k lepším TROMA filmům. Tentokrát dávám slabší 4 hvězdičky. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Nesnáším,když každej lehce krvavější film se přirovnává k Živým mrtvím nebo k Vesmýrným kanibalům,to je vlastně taky to jediný co se Jacksonovi podařilo natočit. Jediné krvavé efekty jsou,kdy se bezdomovci rozpouštějí po vypití záhadného alkoholu nalazeného uvnitř obchodu. A to mě asi sere nejvíce,nevím vůbec odkuď se to svinstvo vzalo a co to bylo vlastně zač. Nesmírně vůlgární tolik sprostých slov na začátek během úvodních titulků by nedal ani Tarantino,ikdyž je fakt,že ten umí vždycky překvapit,u mě le většinou nemile. Zpátky k Street Trash,vulgarismy,lehká vulgarisma,dobrá scéna s utrženým penisem se,kterým si ostatní bezdomovci hrají fotbal. Polda Bill má skvělou postavu a pere se dobře i snožem v zádech,ale předchozí rvačka se zabijákem je opravdu děsná. Street Trash se opravdu těžko označuje za žánr. Horor,komedie,drama,triller,samoúčelná úchylárna,netočila to,ale Troma,která je expert na bezduché vymíchání mozků hektolitry krve a oplzlostmi. Nebejt té bezduché zápletky s tím chlastem dalo by se to hodnotit jako nějaké drama,ale hudba,pěkné syntězáčky se mi moc líbily,já dávám za pět hvězdiček. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Náhodou naprosto parádní béčko které dokonale vystihuje to co má Troma, a mnohokrát jí i cituje. A při tom to Troma není. Nečekal jsem zázrak a ani jsem se na film nijak moc netěšil, ale dostal jsem fakt parádní podívanou na kterou se sem tam občas velmi rád podívám. Ale ted zápory kterých moc není prvním je že film ke konci začíná trochu nudit, a lehce se opakovat. A hudba za moc teda nestojí. A to jsou všechny zápory který bych vyjmenoval ted pozitiva a to je jak jsem říkal parádní sliz a gore efekty. Rozpadající se člověk je fakt pěknej efekt a já byl díky tomu k televizi naprosto přilepenej. A to nemluvím o dokonalém hereckém obsazení. Je naprosto odporné a ty postavy jsou nechutné a to je právě to proč jsem si je hned oblíbil, s takovouhle spodinou bych nechtěl mít nic společného ale do filmu zapadly bravůrně. Gore jak jsem zmínil je parádní. A když k tomu je přidána sem tam humorná scéna(scéna s uřízlým penisem je nezapomenutelná)tak to dostane neuvěřitelný grády. Tohle je prostě filmovej trash jak má být. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Druhé dnešné stretnutie s trashovým americký hororom - komédiou. Veľmi sa mi páčilo prostredie medzi bezdomovcami, ich pseudohierarchia a spolužitie s chľastom a zapadnutým obchodom. Snímok môžeme kľudne označiť za splatter, vzhľadom na gore efekty, ktoré ma potešili a postupkom filmu sa zlepšovali. Bohužiaľ film má na mňa ako komédia dosť veľa vykecávania a vtipov (ktoré síce neboli trápne, ale zase ani nejako veľmi vtipné). Režisér mohol voliť rozumnejšiu stopáž. Aj tak, mňa ako človeka, ktorý nemá rád hororové komédie film celkom potešil. ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl totální masakr! :D Dost jsme se u toho s tátou nasmáli, strašná ujeťárna :D Fakt prdel! (y) :D Taky další filmeček kde padá tolik sprostých hlášek za sebou, jednoznačně nejlepší film o houmlesech jakej jsem kdy viděl :D Scéna s létajícím uřízlým čůrákem byla fakt sranda, když tam zazněla hláška u té scény - V titulcích bylo Létající Čestmír 🤣 Nebo scéna kdy se bezďák rozpustí do hajzlu byla taky fakt dobrá :D Gore efekty byli fakt výborně udělaný, škoda že režisér James M. Muro pak už žádný film nenatočil, tohle se mu povedlo. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Dlouho mi trvalo, než jsem se k tomu dokopal. Fascinující humus. Třeba když natočim svoje zvratky z různých úhlů budu taky umělec. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Toto je asi jako kdyby Troma začala produkovat TV seriál ve stylu Ulice pro TV Nova, jen se trochu uklidnila, ubrala na nahotě, sexu a brutalitkách a z Ulice děj přenesla na staré vrakoviště. Charakterová hloubka postav by zůstala zachována, zápletka, napětí a hloubka příběhu taktéž. Přesto by to bylo v něčem lepší, bylo by to mnohem zábavnější. Na horror zapomeňte, tohle je čistá komedie, že se tam rozteče pár lidí, je pořád hlavně komické než nějak nechutné. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

[FOD 2017] Hluboká sonda do života na ulici s nejlepší záchodovou scénou všech dob. Zažijte tu svobodu, kdy si můžete dělat co chcete, nemusíte vstávat do práce a nemusíte ani nic jinýho. Stačí si nějak sehnat chlast a jídlo. Jen vám to nemusí vždycky úplně sednout a rozpustíte se na hromádku slizu a kostí, ale všechno má i své stinné stránky. Špína z ulice je neskutečná jízda jedním šrotovištěm, jen pár dotáhnutejch dějovejch linií na konci mi přišlo poněkud křečovitejch a bez toho správnýho tahu na flašku. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Vo svojej trashovitosti a nechutnostiach snímok občas prekonáva aj kúsky legendárnej dvojice Kaufman/Herz ( TROMA ). A z pohľadu kde sa film odohráva, je vizuálne dokonalý ( výprava, kostýmy, make-up ), rovnako špičkové je aj gore. Vynikajúca zábava z iného súdka. ()

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Extrémne vulgárna, extrémne sleazy-céčková splatter vyhulenosť. Kto prežije prvú polovicu dostane neuveriteľne "topiacu" sračku (pochopia, len tí čo videli) vo forme druhej polovice. Páčilo sa mi to. Deravý scenár na začiatku bolí, ale časom sa dá zvyknuť a žiadne veľké chyby sa tam nenašli. Gore je až tak neuveriteľné, že vo väčšine som pozeral na to s otvorenými ústami. Dejová línia mi síce nesadla, ale bez mučenia som dopozeral uncut 100 minutovú vérziu a zožral by som toho aj viacej. ()

Reklama

Reklama