Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alex se snaží pochopit složitý systém sociální podpory, handrkuje se se Seanem kvůli péči o Maddy a pouští se do úklidu, který ji málem zlomí. (Netflix)

Recenze (8)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zastupuje spoustu trpících žen. Hořké chvíle pokračují, Alex nestojí o střídavou péči, chce mít u sebe Maddy napořád. Jenže odvézt ji v noci a bez souhlasu otce Seana nebyl nejlepší nápad. Navíc emoční násilí je podle právníka zrádné. Podlitiny prostě chybí. Tak či onak, soud o opatrovnictví se blíží. Zároveň naší hrdince podráží nohy komplikovaný a evidentně špatně nastavený systém sociální podpory. Světlem v tunelu má být job v úklidové firmě (kde dostává pouze vysavač, zbytek si musí obstarat za vlastní), kdy u prachatých klientů poznává jejich marnivost. Margaret Qualley je skvělá. A ač její počáteční dílčí tragédie mohou vyznívat účelově, myslím, že se to tak nějak „uvěřitelně“ vyrovná. Význam a aktualita zvolených témat jsou nezpochybnitelné. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Malé upokojenie, keď sa príbeh až tak nehýbe, zatiaľ čo len pozorujeme, že rodinu si z časti nevyberieš a z časti síce áno, ale keď ťaháš karty a zakaždým vytiahneš len retarda a alkoholika, tak to je sakra pech. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I přes nečekaně optimistický závěr (na místní poměry) nevidím další vývoj příběhu ve světlých barvách. Což o to, kdyby šlo jen o partnerské záležitosti, to by ještě šlo (ale ani tak bych příliš nedoufal), jenže tvůrci zapojili do děje i mocný Systém se všemi jeho Vogony a jejich barevnými formuláři, takže pouhý jedinec nemá šanci. Margaret Qualley a Andie MacDowell jsou skvělé a na jejich společné scény se vyloženě těším. / Poučení: Pokud máš stodolu, zkontroluj, zda v ní nemáš umělecké dílo vysoké hodnoty. ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paula (matka) Alex je napřesdržku kráva. Jestli to není existující slovo - dá se z něj vyčíst jasný význam. Shaun, ten grázl! Citové týrání, gaslighting a blame-shifting. Je důležité o takových věcech víc mluvit. Těžko se pak takovým lidem věří. Když prohlásí, že se změní. Že budou abstinovat. Že si dají dohromady život. Může se vůbec někdo takový změnit? Stojí za to (byť jen snaha), vložit důvěru do někoho takového? ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Alex furt určo fandím, Seanovi jako ortodoxní hater alkoholu ani trošku, kdo mi ale nejvíc leze krkem, je Paula. Scéna s hamburgerovou večeří je demonstrací nespravedlnosti a hlavně vychcanosti tupých. ()

Reklama

Reklama