Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alex stíhá jedna rána osudu za druhou, a navíc ji trápí Pauliny zdravotní problémy. Nabídne taky pomocnou ruku Regině a přemýšlí o studiu na vysoké. (Netflix)

Recenze (9)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možné SPOILERY. Spala „doma“, ve své posteli. Matka sice prodělala manickou epizodu, Alex ale řekne celou pravdu. Ostatně tak jsme na to u ní už zvyklí. Jenže Nate nehodlá dělat chůvu. A Sean zase nechce dál nalejvat panáky a plánuje zkusit tesařinu. A Alex je raději přes noc na gauči. Zamotává se to solidně, navíc se na scénu znovu vrací prachatá a ze začátku arogantní klientka Regina, která je mimochodem právničkou a která už má mimochodem doma vysněné mimino. A vlastně začne jinak vnímat mateřské problémy, stejně tak dosavadní „podržtašku“ Alex. A jelikož ta už nějakou dobu píše o svých klientech, na vysokou školu, která akceptuje novou žádost, stačí zaslat aktuální ukázku textu. Je z čeho vybírat. Rodiny, u kterých uklízí, jsou pestré. A je jedno, kdo je jak prachatý. Závěr krutý, ale očekávatelný. „Už mi bylo zle z cizího auta na mý příjezdový cestě!“ ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejvíc se těším na scény s Reginou a úklidem, nejméně mě baví vsuvky, výplně a pak scény s Shaunem. Alex je navíc v určitých ohledech fakt blbá. Hodinu se rozmejšlí, opakuje chyby, plácá se v tom neskutečně. I když je to odraz reálného chování žen (potažmo mužů), je dost těžké na to jen tak koukat... ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vůbec jsem nečekal, že bych se při sledování této depresivní bezvýchodnosti mohl od bránice zasmát, ale stalo se. Regina terorizovaná malým vetřelcem byla totiž dokonalá a její flekatý outfit všechno doladil k dokonalosti. To bylo parádní osvěžení před následnou, očekávanou vlnou bezútěšnosti. V tomto seriálu opravdu platí Murphyho zákon o tom, že když se něco může pokazit, pokazí se to, když se nic pokazit nemůže, pokazí se to, a tvůrci k tomu přihodili ještě své vlastní pravidlo- každé chybné rozhodnutí tě bude pronásledovat, aby tě nakonec kouslo do zadku. Velmi, velmi citelně. / Poučení: Bez peněz na benzínku nelez. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama