Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alex je zpátky tam, kde byla. Když si ale uvědomí, o co všechno za ty dlouhé roky přišla, najde si bezpečné útočiště a taky právníka. (Netflix)

Recenze (9)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak teď jsem na vážkách. Tvůrci dokázali v deváté epizodě naředit bezútěšnou atmosféru a depresivní děj čímsi novým, něčím, co se ve mně snažilo vzbudit pocit opatrného optimismu, ale já jim nevěřím. Samozřejmě, viděl jsem to jasné světlo na konci tunelu, ale nechtělo se mi k němu běžet po pražcích, protože mám podezření, že se jedná o čelní reflektor plně rozjetého vlaku. Klidně si myslete, že jsem paranoik, ale potom, co se Alex ocitla po všech strastech v osmi dílech zpět v bodě nula, uvěřím v obrat k lepšímu až potom, co za seriálem vyjedou finální titulky. / Poučení: Nic nevyhazuj. Nikdy nevíš, kdy to budeš potřebovat. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejde se na to dívat, nejde to ale vypnout. Každá chyba potrestána krutě, půda pod nohami sice chvílemi je, ale divák se vcelku děsí posledního dílu. Velmi dobře natočený seriál. Nic snadného ke sledování, vyždímaná, jako citrón, sbírám sílu na finále. Někdy je třeba minulost radikálně odříznout, odjet, začít znovu, sobecky si urvat pro sebe lepší pozici, jen si nejsem jistá, jestli to zásadová Alex dokáže. Koule na noze, v podobě otřesné matky a manipulátorského, vychcanéno ochlasty, ji bude brzdit a ničit veškeré pokusy o lepší život. Drobná štěstí, která mívá, protože je pracovitá, sympatická, inteligentní a skvělá máma, vždycky strašidla z její minulosti s úsměvem a přirozeně rozšlapou. Zároveň je holka blbá, jak troky, zásadní věci si podělala sama, jenomže takhle přesně to v životě chodí. Typické, podobně pitomou kamarádku, příbuznou, kolegyni, zná asi každý. ()

Reklama

Jacinda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scéna se studnou je super, protože přesně tak se lidi cítí. Líbil se mi ten příměr. Regina je úžasná, líbila se mi od začátku a tenhle plot twist mě vůbec nepřekvapil. Naopak by mě naštvalo, kdyby tam nebyl. Jen Alex ení zvyklá na slušné zacházení a jako správný spráskaný pes odmítá pomoc a pak se diví. JO a nechápu, proč si vezeme alespon pár tašek hromadičů. Omg tam je přece věcí!!! ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pivo už zase teče proudem. A každý den vypadá jako ten předchozí. MOŽNÉ SPOILERY. A Alex se znovu ocitá uprostřed temné noci na nekonečné silnici, tentokrát s ničím v ruce. Jen s Maddy. A v azylovém domě pro oběti domácího násilí visí ten stejný obrázek. Jelikož si Alex už nějakou dobu zapisuje příběhy svých klientů, Reginu, která je mimochodem právnička (což se bude hodit), zajímá, kterýpak je „dům u krávy“. Dámy začínají být na stejné lodi. Studentská půjčka vyšla, stipendium taktéž. Motivů tvůrci dosud nastřádali opravdu dost: zejména sociálně znevýhodnění, alkoholismus, psychické násilí v rodinách, odvrácená strana mateřství… Margaret Qualley skvělá. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začiatok úplne na "přesdržku". To je fakt Alex taká hlupaňa? Každý jej chcel pomôcť a ona si vyberie variant, že hoďte ma pod gilotínu? Našťastie časť potom vedie trocha k nádeji, ale chyba je jednoznačne v hlavnej postave, ktorá robí rozhodnutia toho najhoršieho rázu. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama