Reklama

Reklama

Solange: Teror v dívčí škole

  • Itálie Cosa avete fatto a Solange? (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Tajemný vrah v dlouhém černém hábitu má na svědomí už několik mladých studentek katolické školy. Jediný, kdo tuší jaké má maniak pohnutky, je učitel Enrico (Fabio Testi), který se však se svými teoriemi nemůže svěřit policii. Prozradil by tak svůj románek s jednou ze studentek a ohrozil tak nejen svou, ale i dívčinu budoucnost. Sám se tak paradoxně stává hlavním podezřelým v příběhu, který je plný perverzních vražd a odhalených dívčích těl. (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (71)

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Nikdy som nebol na staré talianske zombie horory a ani giallu som nedávam pozornosť. Jasné niečo som videl aj ja, ale stále ma to neoslovilo a zostal som pri slasheroch, exploitationoch a iných gore hororoch. Po zhliadnutí tohto filmu so skvelým prekladom Solange: Teror v dívčí škole, som svoje doterajšie presvedčovanie sa prehodnotil a otváram dvere pre ďalší hororový subžáner. Toto giallo je proste dokonalé. Má skvelý príbeh, rozuzlenie nevieme až do poslednej chvíle, jednotlivé vraždy sú efektné a keďže ide o dievčenskú katolícku školu, nechýba plno odhalených ženských tiel. Možno by som vytkol v polovičke akési spomalenie filmu, ale prvá polovica je dokonalá, druhá slabšia(ale stále nadpriemerná). Celkovo som rád, že som to videl a teším sa na ďalšie gillá ()

pfa 

všechny recenze uživatele

Kdo a proč vraždí krásné a mladé dívky z katolické školy? Copak mohou být tak zkažená, aby někdo usiloval o jejich životy? Asi ano... Nu, mohu tento film jen vřele doporučit. Pěkná, vnímavá hudba Ennia Morriconeho stylově doprovází tento starý, vcelku podařený temný kriminální příběh. [8/1O] (Cosa avete fatto a Solange?, ITA+GER, krimi-thriller) ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

No podle hodnocení jsem se na to docela těšil ,ale skutečnost není tak skvělá jak se zdá. S hororem to má docela pramálo společného. Spíš je to krimi a nahé dívky. Jakýsi vrah vraždí brutálně mladé dívky a to tím způsobem že jim do pochvy zabodne nůž či srp. Což je docela perverzní. Jak už to bývá obvinují nesprávného ,ale brzo se ukáže že s tím nemá nic společného. A sám se snaží vypátrat kdo zatím stojí. První polovina filmu je dost nudná a děj jen málo leze kupředu. Pak se to rozjíždí už svižněji. Za zmínku stojí podomácku dělaný potrat ,kdy to má za následek z magoření oné dívky. Za hezké holky dávám tři a příběh taky ujde ,ale zpracování se mohlo více oživit. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Moje prvé videné giallo, a pocit je mierne nadpriemerný. Ako nejaký nováčik v tomto, žánri ešte nedokážem naplno oceniť nejaké tie presné postupy, ktoré tu patria. Každopádne sa mi však páčila zápletka, slušný kriminálny príbeh, kde všetky moje typy na vraha boli mylné a samozrejme Morriconeho hudba, ktorá u mňa vždy posúva film na výnimočnejšie umelecké dielo. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Já vlastně vůbec nevím, jestli tohle bylo giallo, nebo nějaká další hororová odnož, zas tak moc dobře tomuto žánru nerozumím. Co vím zcela jistě, že to byla velmi vydařená, zlehka krvavá ukázka, na kterou pomalu, ale jistě začíná padat prach. Takže rychle oprášit, pustit a budete určitě happy. Stejně jako já, protože tady toho vážně moc nechybí. Skvělá hudba, napínavý příběh, sem tam nějaký ten bobr a pak vraždící maniak, na jehož motiv si budete muset počkat až úplně na konec. Jo a ještě je tam Solange, na tu jsem skoro zapomněl. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Herečka Camille Keaton, ktorá stvárňuje titulnú postavu Solange, nemá počas filmu žiadne dialógy. (westerns)

Reklama

Reklama