Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Proč chodit po zemi, když můžeš létat... Nikdo se nemůže nudit více než Zack (Trevor Lissauer) - nový kluk ve městě a žádní přátelé v dohledu. Naděje mu svitne, když v jeho sousedství začne kroužit parta vrstevníků na skateboardech, ale oni o něj nejeví zájem. A náhle Zack udělá objev svého života - kouzelný mluvící skateboard - a skateboarding ho vynese k novým fantastickým dobrodružstvím. (Five Stars Entertainment)

(více)

Recenze (2)

raduna01 

všechny recenze uživatele

Zack Tyler se přestěhuje se svým otcem do malého města Mill Creeku kvůli práci v místní televizní společnosti. Zackovi, který je zrovna v depresi, se podaří pomoci v nesnázích Maggie Millsové, mamince Zackovy vrstevnice Jenny. Maggie mu daruje skateboard, jenž po vybavení motorkem umí nejen jezdit, ale dokonce i mluvit, prát se a dokáže i létat. Zack svého nového přítele pokřtí jménem Rip a oba kamarádi se snaží zachránit Maggie, kterou vydírá místní zbohatlík Dan. ()

Money_too 

všechny recenze uživatele

Normálně by to byl odpad, ale jelikož jsem to měl jako malej doma na VHSce a s klukama jsme to děsně žrali,nechává to ve mě spoustu vzpomínek a svým způsobem ten film zbožňuju..:) ale nedívejte se na to...je to směsice ET mimozemšťana, Čísla pět žije a prvních sk8 videí na rybičkách..:)) brak..:D ()

Reklama

Reklama