Reklama

Reklama

Život s Hitlerem

(seriál)
  • Austrálie Living with Hitler
Austrálie, 2020, 2 h 30 min (Minutáž: 50 min)

Hrají:

Adolf Hitler (a.z.)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Roku 1933 byl Hitler jmenován kancléřem Německa. O šest let později vedl svůj lid do války. A po dalších šesti letech do zkázy. Od Hitlerova vzestupu k moci v roce 1933 po jeho smrt v roce 1945 žily miliony Němců pod vládou historicky nejznámějšího autoritářského režimu zodpovědného za systematický útlak, přesídlování a vraždy milionů lidí. V této sérii prozkoumáme realitu všedních dní života v nacistickém Německu, jak lidé žili a jak se zotavovali ze zkušenosti života pod nacismem. Jde o příběh života v Hitlerově Říši - a volných chvil, vzdělávání, náboženství, násilí a smrti. (Viasat)

(více)

Recenze (3)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spočiatku sa seriál zdá len ako kompilát už videného, ale od druhej časti prináša aj zaujímavosti, ktoré nedávajú všade. Je to život s Hitlerom z rýchlika, pretože rozbor vývoja tejto spoločnosti by určite bol písaný na tisíckach strán. Škoda len, že už hodnú chvíľu máme k dispozícii kolorizované zábery, fotky, no tu je všetko stále zastrené do čiernobiela. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Příjemně o nepříjemných věcech. 1)  Přehledně pospojovaný dokument se snaží o maličko odtažitý pohled (inu, Austrálie) na to, jak se Němcům žilo pod Hitlerem._____ 2)  Encyklopedicky pojatý pohled na všední každodenní život není nikdy příliš výstižný, to mu nedovoluje snaha o jeho komplexnost a provázanost. Zde se tvůrcům podařilo vytvořit obecný materiál vhodný jako pomůcka pro výuku. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama