Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terapie pro „eroticky závislé“ svede dohromady naprosto nesourodou pětici. Sympatický a nesmělý učitel Cyril (Jiří Mádl) se obává svých lechtivých představ o studentkách. Neomalený erotoman a notorický záletník Eda (Milan Šteindler) si stále dokazuje svoji mužnost. Mladý ajťák Martin (Martin Leták) se prezentuje jako velký milovník, ale jeho vystupování budí spíše rozpaky. Postarší scenárista Přemek (Bolek Polívka) by se rád ubránil svodům své dlouholeté múzy, zatímco vyhořelý rocker Gigi (Zdeněk Žák) už má to nejlepší očividně dávno za sebou… Nebo ne? Sezení výstředních účastníků probíhají pod taktovkou atraktivní, ale nepříliš zkušené psycholožky Lindy (Kristýna Hrušínská), které se terapie brzy vymkne z rukou. Otěže přebírají samotní „klienti“, setkání nabírají nečekaný spád a rozjíždí se svižná mozaika neuvěřitelných příběhů. Komedie o lásce a jejích podobách a o tom, že nikdy není pozdě pokusit se něco napravit. (Magic Box)

(více)

Recenze (109)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení. Divadelní hru jsem neviděl, ale po poněkud zbrklém a hodně nevěrohodném začátku to nabere příjemný směr. Hrušínská jako femme fatale dokonalá, Mádlovo herectví se mi moc líbí dlouhodobě a Šteindler byl nakonec taky fajn. Ovšem Gigi Žák tomu nasadil korunu! :))) Katakombes Milou Kinematografos. ()

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

Strašidelný film. Další z mnoha chcípáckých elegií, kde zlé a odporné postavy požadují štěstí. Tísnivý a bolestivý zážitek, po kterém se cítím fyzicky špinavý. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Pánský klub svým perverzním laděním určitě neosloví intelektuály, ale může se pochlubit hromadu bizarních postaviček, jejichž životní přešlapy je zábavné sledovat, což většina konkurence tvrdit nemůže. Mádl i Polívka jsou osvědčená esa, Šteindler po letech dostal pořádnou roli, ve které se mohl vyřádit a Hrušínská je možná špatná herečka, ale na svůj věk a hlavně na české poměry raketa. Hodně to však kazí mdlý závěr. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

První polovinu mě opravdu hodně štvaly dialogy a bylo mi tak nějak jedno, že je to převedené z komorní divadelní hry. Vadí mi, že když se lidi mezi sebou baví tímto způsobem, který zkrátka není realistický a šustí papírem. V druhé polovině se víc zatlačilo na osobní rovinu a ta na mě zafungovala mnohem lépe a vytahla film na čistý průměr. Díky 90min stopáži nakonec mohu doporučit. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Divadlo Na Jezerce dává o sobě vědět. A to je asi tak všechno, co k tomu potřebujete znát. Do tří let od premiéry vyšla i filmová verze, což je vždycky zajímavý fenomén. ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

A dost. Končím s hájením mladých českých řežisérů u nových českých ,,komedií''...  Tohle byl bizár a jestli nevíte co to znamená, tak než se na to kouknete se podívejte co to slovo znamená. Hrušínská je sice pohledná čtyřicítka, ale její projev byl afektovaný až běda... Pitvořící se Šteindler, Žák v naprosto hrůzné roli, šišlající Mádl a šišlající ovšem z jiného důvodu Jan Hrušínský... Jediný kdo tak nějak držel lajnu normálnosti byl Bolek Polívka. Scénář katastrofa. Neumím si to představit jako divadlo, ale jako film to bylo strašný. Evidentně ne vše co vejde do jedné cimry, kde stojí je stůl a pár židlí (a funguje to), funguje stejně na plátně. - ODPAD ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Nevtipná ubohost, která je tou koncentrací stupidních klišé a sexistických stereotypů veskrze nesnesitelná. V podstatě celé je to dokonale odtrženo od reality a tak brutálně nevěrohodné, až to bolí. Nesympatické obsazení je pak posledním hřebíkem do rakve - tohle jsem vážně protrpěl. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, že som vôbec nevedel čo mám vlastne od filmu "Pánsky Klub" vlastne očakávať. Trailery a upútavky v telke ma skôr pripravovali, že sa môžem dočkať nepríjemne sexuálne ladeného filmu, ktorý ma viac znechutí, než pobaví, no na druhú stranu som nechcel súdiť, kým film reálne neuvidím. A hoci na konci som zhodnotil, že nejde o žiadny filmový zázrak, ku ktorému by som sa niekedy vrátil, som minimálne rád, že som si to pozrel a mohol spraviť svoj názor. Myslím si, že Matěj Balcar ako režisér je celkom okey, no hlavne robí s hercami, ktorí spolu fungujú veľmi dobre. Kristýna Hrušínska a Jiří Mádl sú dobrá dvojka. Bolek Polívka tak trošku neprináša niečo nové do svojej role, ale hrá takého toho typického starého muža, ktorý nám je sympatický, srší optimizmom, má dobrý zmysel pre humor, no niečo sa v ňom ukrýva. Šteindler je naopak chlap, ktorý dokopy by najradšej len balil baby na internete a reálny život so svojou rodinou ho prestáva zaujímať. Martin Leták je pre mňa zase typický chalan, ktorý má veľa rečí, no dokopy to je tak všetko a Zdeněk Žák... k nemu toho moc radšej hovoriť nebudem, aby som nedával moc spoilery. Môžem povedať, že ako oddychovú komédiu som si to užil, no dočkáme sa všetkých klišé, ktoré poznáme a vieme kam jednotlivé línie budú smerovať. Čo však musím pochváliť je Hana Vagnerová, ktorá je tu v role, kde sa nezáujem zmení až v niečo úplne iné a celkom ma fascinovalo, jak presvedčivá v tom bola. Ak sa povie česká komédia, viete asi už čo ale máte od filmu čakať. A v princípe tento film v ničom zásadnejšom nevybočuje. Nemá to situácie, kde by ste sa za brucho chytali, nemá to koncept, z ktorého by sa dalo vytrieskať viac, ani nič výnimočné, čo by stálo za to film vidieť. Iba ak máte chuť na niečo ľahké, predvídateľné a jednoduché. Občas to stačí. Hodnotenie: C+ ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Zapletka uzavrena do obyvaku byla od roku 2019 hitem v prazskem divadle Na Jezerce. V teto filmove adaptaci je prostredi vice, ale dovedu si predstavit, ze divadlo bylo zabavnejsi. Je tu par vtipnych napadu jako tisic hodin porna a potesi Bolek Polivka a Jiri Madl. Jde o prvotinu Mateje Balcana, takze by mel byt clovek pri hodnoceni shovivavy. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli Pánský klub fungoval na jevišti lépe, nicméně po zhlédnutí filmové adaptace v kině mám celkem rozpačité pocity. Od komedie bych očekával větší dávku humoru, v tomto případě jsem se jenom párkrát lehce pousmál. Herecky to nejvíce táhli Polívka, jehož linie byla spíše tragikomická, a Šteindler, kterému role šovinistického burana sedla. Zbytek osazenstva mi přišel průměrný až unylý a linie Žák-Hrušínský byla podle mě uchopena hodně křečovitě. Navíc, jak bylo už poznamenáno, Linda není zrovna příkladem ukázkové psycholožky a její nešikovnost bohužel nevyvolávala smích ani soucit. Lepší dvě hvězdičky! ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Začalo to jako průměrná konverzačka a po čase to sklouzlo do klasické laciné a špatně napsané “komedie”, u které se nikdo s IQ nad 80 nesměje. Nechápu smysl toho filmu. Postavy nemají osobnost a nedávají valný smysl. Třeba vztah Panic-Pagácová je proste nesmysl, ničím nepodložený v ději a hlavně úplně mimo realitu. Celkove mi to prošlo jako 90mikutová, průměrně zahrána reklama na Arginmax (což nebyla, šlo ve skutečnosti o Viagru a Mucha sekt). Jdete už s takovejma ceskejma filmama do píči, fakt. To i ty Slováci nebo Maďaři dělají lepší věci. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Jelikož mám hodně rád divadlo, neurazí mě téměř nikdy filmová adaptace, pokud se nejedná o nějaký zjevný průšvih. Na Jezerce jsem nebyl už řadu let, takže nemám možnost srovnání. Zjistil jsem, že filmové obsazení neodpovídá zcela tomu divadelnímu. Možná měl film nalákat na Mádla s Polívkou, kdo ví. Průměrná komedie s několika povedenými vtípky, scény a hláškami. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Slušná povedená česká komedie, sem tam dobrá hláška super vtip, nečekaně jsem se u těchhle sexuálních borců bavil. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

V tomto případě nebudu odpadovat, protože jsem nebyl zahlcen přívalem product placementu, a pokud tam ve větším množství byl, pak jsem si ho nevšiml, což považuji za velký klad. Dokážu si představit, že by mohla tato záležitost velice dobře fungovat jako divadelní hra, z níž vychází, ale s tímto filmovým zpracováním jsem příliš spokojen nebyl. Což o to, našel jsem si nějaká ta vtipná místa, ale taky jsem narazil na mnohé klišoidy, snahu o velký patosoid, který vyzněl poněkud nevěrohodně, a Kristýna Hrušínská mě svým hereckým projevem dvakrát nepřesvědčila. Musím ale taky spravedlivě dodat, že jsem se po dlouhé době necítil trapně za to, co předváděl Milan Šteindler a že Zdeněk Žák vypadal dokonale. / Poučení: Pokud bych měl na disku v kompu dvě tera porna, byl bych teď tera a půl v mínusu. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

No, ale já asi fakt té české filmové tvorbě propadnu. Za poslední měsíce jsem viděl více českých filmů, než za celé poslední roky. Pánský klub na mě vypadl na Netflixu, tak jsem bez jakýkoliv informací dal "Spustit". Ve výsledku mě čekala pochybná sonda plných klišé a stereotypů. Těch se bohužel jako společnost nikdy nezbavíme, tak aspoň na to můžeme koukat jako ad absurdum. Herecky je to docela dobré a jen čekáte jaký charaktery dostanou vývoj. Ale konec je teda docela hořký. Což mě hodně překvapilo. Mám především na mysli Mádlovu linku. Jsem tedy rád, že mě i dnes dokáží filmy překvapit. Znovu bych na to nekoukal, ale jako jednohubka dobrý. (50 %) ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

To má tak strašně blbý dialogy a má to tak špatně napsaný postavy, až mě děsí, že je to z divadla. Hrušínská je ale kus. ()

petrsv 

všechny recenze uživatele

Klasická novodobá komedie (musí to být zároveň dojemný a romantický, ideálně doplněno tragédií), u které jsem se zasmál asi jen jednou. Bohužel nechyběl ani ten pohřeb a reklama na divadlo. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Mám chuť dát odpad. Možná by se dalo pochválit alespoň to, že se Matěj Balcar  rozhodl dát práci všem svým příbuzným, ale to by to nesměl být takový scénáristický břídil. Neumí dobře napsat jedinou scénu. Natož ftipně. Zasmát se nedalo absolutně ničemu. Tolik dobrých herců a tolik marnosti... ()

Reklama

Reklama