Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terapie pro „eroticky závislé“ svede dohromady naprosto nesourodou pětici. Sympatický a nesmělý učitel Cyril (Jiří Mádl) se obává svých lechtivých představ o studentkách. Neomalený erotoman a notorický záletník Eda (Milan Šteindler) si stále dokazuje svoji mužnost. Mladý ajťák Martin (Martin Leták) se prezentuje jako velký milovník, ale jeho vystupování budí spíše rozpaky. Postarší scenárista Přemek (Bolek Polívka) by se rád ubránil svodům své dlouholeté múzy, zatímco vyhořelý rocker Gigi (Zdeněk Žák) už má to nejlepší očividně dávno za sebou… Nebo ne? Sezení výstředních účastníků probíhají pod taktovkou atraktivní, ale nepříliš zkušené psycholožky Lindy (Kristýna Hrušínská), které se terapie brzy vymkne z rukou. Otěže přebírají samotní „klienti“, setkání nabírají nečekaný spád a rozjíždí se svižná mozaika neuvěřitelných příběhů. Komedie o lásce a jejích podobách a o tom, že nikdy není pozdě pokusit se něco napravit. (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (110)

claudel 

všechny recenze uživatele

Jelikož mám hodně rád divadlo, neurazí mě téměř nikdy filmová adaptace, pokud se nejedná o nějaký zjevný průšvih. Na Jezerce jsem nebyl už řadu let, takže nemám možnost srovnání. Zjistil jsem, že filmové obsazení neodpovídá zcela tomu divadelnímu. Možná měl film nalákat na Mádla s Polívkou, kdo ví. Průměrná komedie s několika povedenými vtípky, scény a hláškami. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení. Divadelní hru jsem neviděl, ale po poněkud zbrklém a hodně nevěrohodném začátku to nabere příjemný směr. Hrušínská jako femme fatale dokonalá, Mádlovo herectví se mi moc líbí dlouhodobě a Šteindler byl nakonec taky fajn. Ovšem Gigi Žák tomu nasadil korunu! :))) Katakombes Milou Kinematografos. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Zapletka uzavrena do obyvaku byla od roku 2019 hitem v prazskem divadle Na Jezerce. V teto filmove adaptaci je prostredi vice, ale dovedu si predstavit, ze divadlo bylo zabavnejsi. Je tu par vtipnych napadu jako tisic hodin porna a potesi Bolek Polivka a Jiri Madl. Jde o prvotinu Mateje Balcana, takze by mel byt clovek pri hodnoceni shovivavy. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli Pánský klub fungoval na jevišti lépe, nicméně po zhlédnutí filmové adaptace v kině mám celkem rozpačité pocity. Od komedie bych očekával větší dávku humoru, v tomto případě jsem se jenom párkrát lehce pousmál. Herecky to nejvíce táhli Polívka, jehož linie byla spíše tragikomická, a Šteindler, kterému role šovinistického burana sedla. Zbytek osazenstva mi přišel průměrný až unylý a linie Žák-Hrušínský byla podle mě uchopena hodně křečovitě. Navíc, jak bylo už poznamenáno, Linda není zrovna příkladem ukázkové psycholožky a její nešikovnost bohužel nevyvolávala smích ani soucit. Lepší dvě hvězdičky! ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Začalo to jako průměrná konverzačka a po čase to sklouzlo do klasické laciné a špatně napsané “komedie”, u které se nikdo s IQ nad 80 nesměje. Nechápu smysl toho filmu. Postavy nemají osobnost a nedávají valný smysl. Třeba vztah Panic-Pagácová je proste nesmysl, ničím nepodložený v ději a hlavně úplně mimo realitu. Celkove mi to prošlo jako 90mikutová, průměrně zahrána reklama na Arginmax (což nebyla, šlo ve skutečnosti o Viagru a Mucha sekt). Jdete už s takovejma ceskejma filmama do píči, fakt. To i ty Slováci nebo Maďaři dělají lepší věci. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • O tom, zda má příjmout roli, se Zuzana Žáková radila se svým otcem Zdeňkem Žákem, který ve filmu také hraje. „Když jsem mu volala, jestli by mu to nevadilo, protože bych ho nechtěla přivést do rozpaků, tak z něj vylezlo, že je to přece práce a jsme profesionálové. Nakonec jsme to zvládli, k masáži došlo, ale měli jsme patřičné rozestupy,“ prohlásila Zuzana o jejich společné scéně. (Duoscop)

Reklama

Reklama