Reklama

Reklama

I Dream of Jeannie

(seriál)
  • Slovensko Zázračná Jeannie
Komedie / Rodinný / Fantasy
USA, (1965–1970), 57 h 55 min (Minutáž: 25 min)

Tvůrci:

Sidney Sheldon

Hrají:

Barbara Eden, Larry Hagman, Hayden Rorke, Emmaline Henry, Philip Ober, Barton MacLane, Vinton Hayworth, Don Rickles, Jack Klugman, Dabney Coleman (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(139)

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou seriálu je americký astronaut kapitán Tony Nelson (Larry Hagman), který při návratu z jedné ze svých vesmírných výprav skončí v daleké poušti. Tam najde starobylou láhev, ze které vystoupí Jeannie (Barbara Eden). Jeannie, jakožto starobylý džin, umí splnit každé přání a Tony, jakožto její objevitel, ji může ovládat. (supo)

(více)

Recenze (17)

T2 

všechny recenze uživatele

Kedysi zlatá Rakúska ORF pekne zásobovala a bavila týmito hravými seriálmi zo 60.rokov, u mňa klasika na ktorú sa nezabúda, Jeannie z čarovnej flaše. /90%/ ()

sta 

všechny recenze uživatele

v usa kultovka...u nás to patrně nikdo nezná, i když já kdysi zahlíd jednu epizodu na nějakým slovenským kanálu..no dneska úsměvné... ()

easaque 

všechny recenze uživatele

nostalgické vzpomínky jsou dost silné, abych mohl dát menší hodnocení. Rád bych si to někdy po těch 30letech připomenul ;-) ()

danecek24 

všechny recenze uživatele

Zlatý Glóbus - nominace (2) - 24. ročník (za rok) 1966 - Nejlepší herečka v seriálu - Barbara Eden, 27. ročník 1969 - Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Barbara Eden ()

LukyHell 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem viděl jeden díl na ORF a vzpomněl jsem si, jak jsem seriál sledoval před léty na německé PRO7. Epizodu jsem dokoukal a dokonce jsem se několikrát pořádně zasmál až jsem se pak divil, ono se dá u sitcomů i dobře pobavit? No to se u dnešní americké produkce už tak často nevidí. Jinak tohle retro stojí za to, už kvůli šarmu hereckých představitelů nebo pro skvostné kulisy, hlavně když se Jeannie zmenší. ()

Hopkins 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem všeho všudy asi 15 dílů na kabel 1 nebo jak se ten kanál jmenoval a už je to nějakou dobu na zahnání nudy když v té době nic jiného nedávali dobré prostě to bylo v němčině kdyby přišli s dobrým českým dabingem bylo by to asi koukatelnější pro mě :o) nebo alepson originál z titulky ale němčina mě tam fakt neseděla. ()

Žažulienka 

všechny recenze uživatele

Jsou to už dlouhé roky, co jsem Jeannie objevila na nějakém (dnes neexistujícím) slovenském kanálu. A pamatuju si, že jsem se vždy bavila, i když jsem z toho asi neměla ještě rozum :) Dnes s velkým časovým odstupem, kdy jsem opět narazila na tuhle klasiku musím uznat, že se bavím ještě víc. Barbara je nejen hezká, ale úžasně něžně naivní vůči Tonymu v podání šviháckého Larryho Hagmana. No povězte, nechtěli byste mít doma kouzelnou lampu s Jeannie? ... ()

ichtiandr 

všechny recenze uživatele

Na tento serial nedam dopustit! ako maly som to s vyvalenymi ocami pravidelne sledoval na ORF. A aby aj ne ked tam Jeaniie mala taky dekolt :D do Jeaniie som bol ale kvalitne buchntuy :D Dodnes mam rad tie prehnane farby, ucesy, modne kreacie 60tych rokov. proste krasne farebny, krasne gycovy, krasne naivny.. serialik mojho detstva! ()

e-pilot 

všechny recenze uživatele

Několik dílů jsem viděl na ORF. Kdy? No, rok radši nejmenovat. Jeannie z lahve a její kouzelné mrk mrk bylo fajn odreagování od Ženy za pultem. Prosté příběhy, kterým se dalo porozumět i bez znalosti jazyka. ()

eaglestar 

všechny recenze uživatele

Nádherná Barbara, půlka šedesátejch, hodně dobrej Larry, vtipné, sexy, sexistické (na obě strany, žádná misogyňácká jednosměrka), rakety, káry = van ov maj fejvrit. ()

Reklama

Reklama