Reklama

Reklama

Lucas Marshall zdedil chatu na vidieku, a tak tam odchádza na dovolenku s celou rodinou. Cestou sú však na pustom úseku diaľnice prepadnutí, prídu o auto i batožinu a Lucas je zranený. Mladík, ktorý prechádza okolo, násilníkov zaženie. Po Lucasovom návrate z nemocnice sa zdá, že v zátoke prežujú skvelé leto. Okrem toho ich začne navštevovať aj ich záchranca Simon, ktorý sa k nim na dva týždne nasťahuje a začne im pomáhať s opravami. Postupne sa ale stáva agresívnym, rozoštváva jednotlivých členov rodiny poznámkami o Lucasovej zbabelosti, a dokonca zvádza jeho manželku Kate. Atmosféra sa stáva každým dňom neznesiteľnejšia. Lucas a Kate zistia, že Simon je jeho nemanželský syn, ktorý je presvedčený, že Lucas opustil jeho tehotnú matku, a chce sa pomstiť nielen jemu, ale i jeho blízkym... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Již ze samotného obsahu je vám asi patrné, že zde se jedná spíše o psychologický thriller/drama nežli čistokrevný horor. Na tento film jsem narazil před časem, když jej dávali na slovenské Markíze. S trochou nadsázky by se dal přirovnat kupříkladu k Fear (1996) u nás známému pod názvem Milenec nebo vrah, nebo The Stepdaughter (2000) – Nevlastní dcera. Scénář je docela prostý, nějak závratně originální a hlavně zde nečekejte žádné rozpoutání psychologického teroru. Scénárista potažmo následně sám režisér Mike Robe drželi téměř po celou dobu nohu na brzdovém pedále a dost dlouhou dobu vám zápletka bude připomínat spíše film na sobotní odpoledne, ve které jste kromě úvodního přepadení nuceni sledovat zprvu poklidný pobyt rodinky a úlisnou snahu Simona získat si její sympatie. Že s tímhle hochem není všechno v pořádku, vám dojde již po první půlhodině a tak jen netrpělivě čekáte, kdy už se konečně vše zvrtne k záživnější podívané. Corin Nemec potažmo jeho postava se však vyžívá spíše ve shazování otce rodiny před jeho rodinou a flirtováním s dcerou či matkou, než aby si více ušpinil své ruce a nám se zvedl tep. Což o to, Natalie Shaw či Glynnis O'Connor byly v plavkách potažmo spodním prádle docela sexy, ale já očekával trochu jinou podívanou. Což mimochodem potvrdilo i kýčovité finále a pro většinu lidí ani ne moc překvapivé odhalení mladíkovy totožnosti. 40% ()

John80 

všechny recenze uživatele

Rodina cestuje na chatu , cestou ich prepadnú dvaja násilníci zachráni ich týpek, ktorý sa s nimi dá do kontaktu až skutočný dôvod a pravda vyjdú v závere filmu , Slušný Thriller 4* ()

Reklama

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenné novely Simona Sayse. (Terva)

Reklama

Reklama