Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Traja páni v stredných rokoch, Hunter, Rounder a Ashby si chcú vyhodiť z kopýtka a tak idú na dovolenku do Kalifornie. Prenajmú si dom na pláži a vydajú sa na lov "krásnych tiel" - plážových dievčat, ktoré sú veľmi prístupné. No starí páni nemajú moc skúseností a tak si najmú miestneho playboya, fešáka Scottyho, aby im za peniaze vodil "tovar" až do domu. Jeho priateľka je z nich zhnusená, ale neskôr spolu využijú situáciu k úžitku. (kekesko)

(více)

Recenze (9)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Komedie která neurazí a ani neuškodí na tu dobu kdy se to točilo se to docelá dá od humor po vše a tak je na tom i dvojka jen z lepším hercem. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ve své době možná celkem fajn, ale trojice chlapíků je mi už od začátku protivná. Holky jsou tu super, krásné, většinou jsou více sexy, než se svléknou, ale celkově musím uznat, že s tou nahotou je to tu docela fajn. Jenže jenom kvůli bikinám se mi tenhle film nějak víc líbit prostě nemůže. Humor mi moc nesedl. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Život na pláži s takovou lehkostí jak je to jen vůbec možné si představit. Všude samé baby, mládí a večírky. Nic ničemu nestojí v cestě a není třeba se starat o budoucnost, když přítomnost je přece dokonalá. Atmosféra je dokonalá, hudba sedí a tak ani není potřeba přemýšlet o tom, že tento film je úplně zbytečný a zcela o ničem. Nálada je ale výborná tak proč to řešit, že? 75% ()

inutihar 

všechny recenze uživatele

Osmdesátky v plné síle - divné účesy, divné oblečení, divná hudba, divný humor a sem tam nějaká ta nahota v mezích zákona. Ale už to neobstojí ani jako retro ani jako guilty pleasure. ()

Pekisan 

všechny recenze uživatele

Nahodou som objavil tento film na youtube a zistil som, ze to bol pravdepodobne moj prvy videny erotak:)) Davala ho Nova pocas silvestrovskej noci. S odstupom casu ani len netusim co malo byt na tomto filme eroticke. Ak si teda pod slovom erotika nepredstavujete komediu z 80 rokov s mnozstvom odhalenych prsnikov. Na postkomunisticke silvestrovske vzrusenie to vsak uplne stacilo:)) Pozriet si ho mozete tu ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděl kdysi v posilvestrovském programu, když televize zůstala spíše náhodně puštěná. Tenkrát jsem se docela bavil, těžko říci, jak by to bylo dnes. Ale bylo to pěkně barevné, prosluněné, spousta milých lidí, rok výroby 1984, tahle kombinace by asi ani dnes mé hodnocení nenasměrovala směrem dolů. ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele

Je to rok 1984, kdybych to viděl v ČR v době vzniku byl bych asi u vytržení, optimismus, slunce, pláže, rock music =) Ale tady v té době byl největší hit z komedií asi Slunce seno jahody- můžete porovnat =) Nepřipomíná vám tento film trochu Pařbu ve vegas? Tři chlapíci co maj studentský léta za sebou a chtějí si užít. Jeden z nich také vousatej, potkaj týpka co v tom umí chodit, který je "zasvětí". Pro mě i dneska zábavná komedie, plná nádechu 80. let... ()

Reklama

Reklama