Reklama

Reklama

Eddie Izzard: Glorious

(divadelní záznam)
všechny plakáty
Velká Británie, 1997, 99 min

Recenze (6)

Nin 

všechny recenze uživatele

Po výborném Dress to Kill zklamání. Stále je vidět, že je Izzard velice inteligentní člověk, ale zde se na můj vkus až příliš věnuje "blbůstkám". Tím například myslím různé pantomimy a napodobování zvuků, které jdou sice Izzardovi na jedničku, ale rozhodně to není důvodem, proč jsem jeho vystoupení vyhledal. Tady je to sice opět šílená jízda, kde stíhá bleskově vyprávět, předvádět výše zmíněné "triky" a zároveň je parodovat, jenže najednou tím zásadně ubývá těch jakýchsi inteligentních myšlenek a satiry a spíš se to nesutále stáčí do pouze absurdního humoru. Čili jsem se bohužel moc nepobavil. 10 minutový přídavek na konci o počítačích byl ale vynikající. (6/10) ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Bylo to příjemné a sympatické, ale něco tomu chybělo. Některé vtipy jsou geniální a některé jen k pousmání. Pro některé vtipy musí být člověk asi z britsky mluvících zemí, aby docenil ty narážky. Příjemně strávených 99 minut. Určitě to nepovažuji za ztrátu času, ale Izzardovo vystoupení Dress to Kill považuji za podařenější. Finální scéna o IT problémech je skvělá, protože každý z nás to jistě někdy zažil. Eddie Izzard a jeho líčení mě vždy baví, protože i když se chová jako žena, tak myslí jako muž. Umí být hravý, lehkomyslný a dětinský. ()

matolas 

všechny recenze uživatele

Na začiatku sa pomerne dlho rozbieha. Ale to čo predvedie za posledných 30 minút sa teda len tak nevidí. Ohúrilo a toastovače! ()

TheKiw 

všechny recenze uživatele

Kdyby se Eddie první půlhodinu nesnažil být extra vtipný tak usilovně, paradoxně by byl. Naštěstí se po chvíli uvolnil a jel klasicky úžasně. Začátek ale na jinak výbornou show háže takovou ne úplně košér kaňku. ()

Reklama

Reklama