Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Elja zkouší přesvědčit Brackera, aby vrátil Kostku. Liv řeší dilema spojené s crimsonským spiknutím. Kněžna Varvara slíbí, že splní Kianovo přání. (Netflix)

Recenze (5)

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak toto už je fakt uspávání hadů. Jestli tímto tempem budou tvůrci pokračovat, tak než se dohrabeme k pointě, bude z toho tak patnáct řad ve stylu Růžovky. Za mne jedna za kostku, ta jediná byla zajímavá a nežvanila kraviny. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A tak opäť mladá sebavedomá žena zmláti muža a už už má človek chuť vyzvať na fajt random mladú sebavedomú ženu niekde na autobusovej zastávke najmä teraz keď chodíme zarúškovaný a totožnosť páchateľa by ostala neznáma. Netreba zabudnúť na dvojicu bielych mužov (no mužov a no bielych, David Ali Rashed tiež nebude úplne čistokrvný nemecký ovčiak) ktorá pokľakne pred jediným black life matter v seriály a ešte som čakal či Gretia nevyrukuje so separovaným odpadom a už by bolo liberálne korektné všetko...ale posun v deji nastal, opäť však najmä zásluhou Mosesa Eliu aj keď už aj osud kiana je o niečo pútavejším rozprávaním... ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na to, že jde o předposlední díl je tu nějak moc času na tanečky o ničem. Také jsem si všiml, jak se seriál odfláknutý (ani kontinuitu záběrů mezi střihy neudrží). Definitivní ztráta času. ()

Reklama

Reklama