Reklama

Reklama

Evropské kmeny

(seriál)
  • Německo Tribes of Europa
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Tři sourozenci se v roce 2070 rozhodnou změnit osud Evropy, která se po globální katastrofě rozpadla na spoustu malých státečků soupeřících o nadvládu. (Netflix)

Recenze uživatele Cheeter k tomuto seriálu (7)

Evropské kmeny (2021) 

Celý seriál měl vzestupnou tendenci, za což jsem rád. Nicméně nemůžu se zbavit pocit, že to celé bylo předehra k něčemu dalšímu. Toho se doufám dočkáme, protože by byla škoda v tom nepokračovat. I když těžko říct, co zamýšlel autor sám. ()

1. kapitola (2021) (E01) 

Vzhledem k tomu, že jde o začátek série, tak jsem spokojen. Myslím, že pokud to tvůrci vzali za správný konec, tak nás to lepší ještě čeká. Navíc mě potěšila "Malá Praha". ()

2. kapitola (2021) (E02) 

Měl jsem z toho pocit, že jde o ticho před bouří. Snad se nemýlím, děj se mi líbí, tak snad to bude dobře pokračovat dál. ()

3. kapitola (2021) (E03) 

Celou dobu tak nějak průměr, až ten závěr přinesl pár zajímavých zvratů, ty ale nebyla natolik daleko, aby dokázaly moje hodnocení zvednout. ()

4. kapitola (2021) (E04) 

Ta podobnost s GoT je dost do očí bijící. Také si mohli vymyslet něco lepší jako jejich označení. Jinak proč mám pocit, že se děj rozběhl až touto epizodou? ()

5. kapitola (2021) (E05) 

Zvýšená úroveň se stále držela, za to pochvala. Navíc, příště poslední díl a nevidím náznak toho, že by se všechno mělo nějak rozplést. Zajímavě rozhráno. ()

6. kapitola (2021) (E06) 

Mno, poslední díl nezklamal. Závěr nebyl špatnou přípravkou na to, co by mohlo přijít, pokud přijde. ()

Reklama

Reklama