Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalá krasobruslařka a bývalý hokejista spojí své síly, aby zabránili starostovi zavřít místní kluziště... Courtney Bennettová, bývalá americká krasobruslařka, provozuje ve městě veřejné kluziště. Starosta Greenwood oznámí, že bude uzavřeno. Courtney je zdrcená, ale nevzdává se, je odhodlána kluziště zachránit. Avšak její pokusy obměkčit jeho srdce selhaly, a tak požádá o pomoc Noaha Trembleyho, bývalého profesionálního hokejistu. Noah je svobodný otec a vlastní nové kryté bruslařské centrum. Společně vymyslí plán, jak udržet veřejné kluziště otevřené a najdou víc než jen ducha Vánoc na ledě. (JOJ Cinema)

(více)

Recenze (6)

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 3/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 3/10. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Tvárilo sa to, že to nakoniec bude veľmi obyčajný vianočný romanťák, no nakoniec som z toho dostal trošku viac. "Cristmas On Ice" má niekoľko dobrých momentiek, ktoré ho robia zaujímavejším, no nemôžem napriek tomu ignorovať mnohé problémy, o ktoré tu divák niekedy zakopne. Povedzme si pozitíva. Herecké výkony sú dobré. Abigail Klein je celkom presvedčivá a vie predať svoje scénky. Ryan Cooper je tiež celkom okey a vedia dať aspoň nejaký charakter svojim postavám. Soundtrack k filmu je trošku iný, než som bol posledné týždne zvyknutý. Je tu možno na konci "Deck The Halls" ale užijeme si trošku inú vianočnú hudbu, než všetky klasické koledy znovu a znovu. A je to príjemná zmena. Z postvá mám najradšej asi Beth a Grace. Obe dokážu dať filmu dobrú dávku energie, plus Caroline Portu to hrá trošku na Lauren Lapkus. A nakoľko ja som veľký fanda Lauren, tak si u mňa okamžite získala body. Vie byť vtipná, vie byť prirodzená a hlavne nepôsobí tak plytko. A poviem pravdu, že záver filmu ma skutočne ostal veľmi zaskočeného. Má to skutočne skvelú vianočnú charizmu a je to silné. A spôsob akým sa klzisko zachráni (spoiler, ale to budete vedieť od začiatku, že to príde) je podľa mňa veľmi pekne spracovaný. Má to feeling ako dokázalo spraviť asi málo tohtoročných filmov a oceňujem tvorcov, ako to dali dokopy. Super. No problémy s filmom sú tu jasne viditeľné. Príbeh, ktorý sa nám od začiatku načrtne vieme ako na konci dopadne a je veľmi predvídateľný. Romanca medzi našimi hlavnými hrdinami nie je veľmi zaujímavá. Ideme tam cez tradičné klišé. Chémia sa tam musí postupne budovať, no nemajú ju medzi sebou najhoršiu. Ale je to opäť trošku tak nasilu dané dokopy. Tieto filmy proste postupujú v tomto smere vždy veľmi priamočiaro. A boja sa riskovať. A je to tak aj tu. Je tu možno pár variácií ohľadom príbehu, no vieme cez aké typy scénok pôjdeme a všetky tu majú svoje miesto. Ale šarm a záver u mňa filmu zdvíhajú pár bodov. A už len fakt, že našli niekoho, kto na mňa dokáže pôsobiť ako Lauren Lapkus je plus. Hodnotenie: B- ()

wdc 

všechny recenze uživatele

Mírně romantický film pro nenáročné spíše ženské publikum. Hlavní pár nepůsobil dohromady příliš věrohodně, možná mi k sobě nepasovali. ** až *** ()

bearmeedek odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli jsem viděl třetinu nebo víc, ale dál už to nešlo. Ti lidé byli asi uměle vyrobeni pro tento film, hudba jako k dětskému animáku, no prostě hrůza. ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama