Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tacchini, Sami, Yaya a Kader mají od šéfa mafie slíbené čtyři miliony dolarů. A jak k nim přijdou? Naoko se z nich stanou špičkoví sportovci a účastní se závodu plného adrenalinových sportů napříč Amerikou. Ale pravým úkolem čtyř amatérských darebáků bez velkého formátu je zavraždit kapitánku vlastního družstva, mladou a bohatou dědičku Lénore. Start závodu je v Kanadě a cílem daleká Patagonie. Jenže když naši partičku začnou pronásledovat čtyři opravdoví zabijáci, všechno se značně zkomplikuje... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mohl jsem svým pohledem celý večer hypnotizovat žlutou zeď nebo jsem se mohl podívat na francouzskou komedii Závod a vybral jsem si špatně. Kvartet uječených dementů v pitomém příběhu totiž nezachránila ani jistá sympatičnost slečny milionářky a důstojnému klidu skvěle nahozené zdi tahle nevtipná kravina rozhodně nemůže konkurovat. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Vypadalo to, jakoby se mnou chtěl Djamel Bensalah závodit v debilitě. Zatímco on natočil něco, pro co je označení debilita ještě pořád lichotkou, já se na to rozhodnul koukat, což byl nápad bezpochyby ještě debilnější. Takže jsi vyhrál, kámo, vyhrál. Sbal si svých pár jednu jedinou hvězdičku a táhni. P.S: mandesi, proč tu také nemáš rozpočet? Ty zkratky, které hledáš, jsou Ctrl+c a Ctrl+v. (Filmfest Hurghada 2012, 59/67) ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Nevím, na čem Bensalah ujíždí, ale tohle byl tak nonšalantní úlet, že to musí být síla. Jsem ráda, že Blier má nástupce. Balasko je schopná se sebou nechat dělat cokoliv, ale zatím nikoho jiného nenapadlo ji obsadit do role nájemné vražedkyně, která je členkou organizace, jež má dohodu s Američany. Sy byl parádní kapitán, který moc hezky vysvětlil, proč se účastní závodu. Modré barety dostaly opět od Francouzů na nejeden frak, mimo jiné i přežvýkavcem Rénierem. A Jugnot byl k zulíbání, když nechal sobě a svým dítkám šít nové oblečky. ()

bassator 

všechny recenze uživatele

Podle mne velmi vtipný, střeštěný prostě takový pohodový film na dnešní nedělní odpoledne... - 8. 1. 2012 - 60% ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"A to světlo bylo vopravdu červený !! A blikalo !! Takhle.. Blik !! Blik !!" To opravdu nebylo světlo na konci tunelu, přátelé.. To jen kameraman Pascal Genneseaux spáchal, nejdříve však profesionální, sebevraždu, když si uvědomil, jak by filmovému světu prospěl, kdyby tuhle Bensalahovu šmíru plnou pitvoření a nefunkčních citací jiných a především skutečných filmů odmítl a raději v té Venezuele spáchal pár záběrů pro National Geographic.. Nicméně i navzdory skutečnosti, že se tenhle kousek skutečně nebere vůbec vážně, dokáže zaujmout jen dotěrně se nabízející otázkou, proč vlastně kudrnáč Julien Courbey "hraje" každou svou roli v dresu Alžírské fotbalové reprezentace.. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Taková stupidní nevtipná francouzská komedie, které nijak nepřidávají stupidní pitvoření a špatné herecké výkony. Scénář nulovej, kterých je tisíce, jen zasazená do jiného prostředí. ()

MadChick 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná komedie u které se občas člověk pousměje, ale to je tak vše co mu může nabídnout. Po příběhové stránce se jedná o podivný slepenec v prostředí jakéhosi extrémního týmového závodu zasahujících zřejmě do všech klimatických pásem. 35% ()

pipapa odpad!

všechny recenze uživatele

Odstrašující příklad (francouzské) kinematografie. Proč se Balasko propůjčuje k takovým nesmyslům a hovadinám, je mi záhadou. ()

Joll 

všechny recenze uživatele

Praštěná, ale celkem ucházející komedie. Náhodou sem se začal dívat když ji dávali v Tv a nepřestal jsem se dívat až do konce a to je co říct:) Lepší než většina nudných amerických komedii, ano přiznám se mám slabost pro franc. komedie, tohle není bůhví co, ale 37% co to tu má si nezaslouží i když je to hovadina jak blázen, tak čas u ní uběhne jak voda.Režisér udělal děsnou splácaninu , kde je francie, tropy, hory, vodopády, seskoky letadlem jízdy na člunech, na koních, na vznášedlech. Kradou se tam obrazy, nájemní vrazi jsou děsně špatní rádoby číňani, má tam scény jak s Cliffhangera, Jugnota co se oblíká jak teplej Al Pacino, gangstera co celej film jenom sere a když náhodou ne tak o tom pořád mluví, kočku co do toho celej film je buší s kýmkoliv koho potká, zkrátka film se vůbec nebere vážně a když ho nebudete brát vy tak se pobavíte. ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Jediné, co se na tomto filmu povedlo byly exteriéry (ikdyž nesmyslně poskládané). Jinak je to neskutečná bída s nouzí, ztráta času - trapné vtipy, neherecké výkony, nesmyslný scénář... Tenhle výčet by mohl být delší, ale to by mi tento film zabral ještě více času, kterého teď zpětně lituji... ()

antragus 

všechny recenze uživatele

No viděl jsem už i větší blbosti, proto dvě hvězdy, ale přece jenom jsem čekal od francouzské komedie poněkud víc srandy, respektive nějaké, které by se dalo opravdu zasmát. Jediná scéna, která mě tady nenechala ledově chladným byl záběr na vodopád po hlášce: "Myslím, že budeme mít brzy problémy..." Zbytek měl být asi absurdní humor, ale i ten se dá dělat podstatně lépe, nebo aspoň tak, aby nevyzníval spíš trapně jako zde. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Bývaly časy, kdy byl pojem francouzská komedie sázkou na jistotu. Dnes už to není tak jednoznačné a Francie občas (nebo stále častěji?) vyzvrátí světu i takovéto sračky. Zápletka je opravdu unikátní. Banda debilů se snaží zabít jednu holku i když je jasné, že to nejsou žádní vrahouni, ale prostí debilové. Jeden z nich má problémy se sraním a druhý vypadá jako ten třetí, co je zase podobný na toho prvního debila. No ani jeden nebyl dost charismatický debil, abych ho dokázal odlišit od ostatních. Mně osobně dělá docela problém jakkoliv sympatizovat s hlavními hrdiny, když se snaží někoho chladnokrevně zabít kvůli penězům. Nepříjde mi to ani moc vtipné, takže z toho vyplívá, že jsem na tento film asi moc velký debil. ()

Jrk 

všechny recenze uživatele

Vylozena oddychovka. Pobavil jsem se velmi dobre. francouzky humor neni spatny. Vylozene nenapadna reklama na addidas (vsude visacky ) ()

Reklama

Reklama