Reklama

Reklama

Zemřít pro...

  • Česko Zemřít pro (více)
Trailer

Obsahy(1)

Susan Stone je krásna, nadaná i zaujímavá malomestská hviezdička, ktorá od mala túži byť televíznou hviezdou. Svadba, manžel, rodina, či priatelia sú len veľmi nadmerným a nepotrebným faktorom. Za svojím snom si totiž pôjde aj cez mŕtvoly...

Gus Van Sant prináša príbeh chladnokrvnej, egomaniakálnej existencie prostredníctvom výborného cinizmu v satirickom kabáte s úžasnou Nicole Kidman, v jej prvej väčšej a zaujímavej role, za ktorú bola právom ocenená nomináciou na Golden Globe! (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Gus Van Sant /Me Soukrome Idaho, Good Will Hunting/ natocil len priemerny film o chladne uvazujucej egomaniakalnej samici /Nicole Kidman/, ktora pojde za vysledkom aj cez mrtvoly. Kidman je vyborna a vie hrat, Joaquin Phoenix tiez akurat Matt Dillon /Rumble Fish, The Outsiders/ je na tom spatne. Film celkovo len taky znesitelny priemer : 69 % ()

purekritik 

všechny recenze uživatele

'Slečna Morreto mi koupila spoustu hezkejch věcí... Víte, je to pěkný, protože mně nikdo nikdy nic nedal... teda kromě máminýho přítele Chestera, kterej mi dal ke dvánactinám flašku čehosi zvanýho "tělový olej Zahrada v Edenu"...že prej je to fajn pro kůži... a chtěl mi ukázat, jak se to používá... tak sem ho nechala.' __Trochu náročnější film, skvělá režie, skvělí herci, slabší scénář. 70% ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak jsem po letech znovu zkoukla film, kterému jsem svého času udělila čtyři stáry a musím říct, že už na mě neměl takový efekt jako kdysi, v dobách, kdy jsem viděla tak o tisícovku filmů méně... Kidman je tu každopádně parádní a už kvůli ní je sledování filmu zábava. A Phoenix mě poslední dobou moc nebere, ale jak tak koukám, byl to v pubertě docela hezoun. Slušná zábava, která si, ačkoli jdu o jednu hvězdu níž, pozornost zaslouží. Minimálně jednou. ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Člověk by už skoro zapomněl proč má Nicolu v topce (kecám).Stačí si dát tenhle starší flák a je to zase doma.Hraje jako o život a je dokonalá.No jako manželka zas tak moc ne.A přitom je to Stepfordská panička jak vyšitá.Švárové Joaquin a Casey ještě jako mladí ušáci potěšili a pořád sou tady (to sem zvědavý). ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Určitě se na film nedívejte po dlouhém dni, kdy pak už jen chcete tak trochu tupě zírat na obrazovku a nechat se bavit. V tomhle filmu se totiž celou dobu mluví a mluví a mluví, vlastně to musel být technicky a finančně velmi nenáročný film, protože většinu času někdo z protagonistů kouká přímo do kamery a mluví o tom, co si myslí, myslel a proč si to myslí/myslel. Na pozadí toho se odehraje příběh směřující ke konci, který je znám už v úvodních titulcích. A celé je to o vztahu manželského páru Matta Dillona, který za těch 15 let snad nezestárl o jedinou vrásku nebo gram tuku a Nicole Kidmanové, která je naopak čím dál hezčí a víc sexy, zde má bohužel kostýmky poplatné té době, i když asi trochu přehnané, s vycpávkami a veselými pastelovými barvami (chápu, že po této roli pak v budoucnu musely následovat Stepfordské paničky). A abych nezapomněla, je tu i Joaquin Phoenix, který je opět ve své roli famózní. Ale jak jinak taky u něj, že? No, celé to vlastně baví a je dobré, i když v závěru je toho mluvení opravdu dost, možná se v tom ztratila ta "thrillerovitost," se kterou by film byl ještě minimálně o hvězdu lepší. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama