Reklama

Reklama

Zemřít pro...

  • Česko Zemřít pro (více)
Trailer

Obsahy(1)

Susan Stone je krásna, nadaná i zaujímavá malomestská hviezdička, ktorá od mala túži byť televíznou hviezdou. Svadba, manžel, rodina, či priatelia sú len veľmi nadmerným a nepotrebným faktorom. Za svojím snom si totiž pôjde aj cez mŕtvoly...

Gus Van Sant prináša príbeh chladnokrvnej, egomaniakálnej existencie prostredníctvom výborného cinizmu v satirickom kabáte s úžasnou Nicole Kidman, v jej prvej väčšej a zaujímavej role, za ktorú bola právom ocenená nomináciou na Golden Globe! (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

misterz 

všechny recenze uživatele

Samotná dejová linka síce nebola dokonalá, no zaujala ma pointa snímku a hlavne charizmatický výkon Nicole Kidman a Joaquina Phoenixa. Človek na filmovom plátne iba málokedy stretne tak mrazivo cynickú osobu akou bola Susan Stone (ak vôbec) a Nicole ju zahrala ako z veľkej knihy, až mi z toho prišlo zle, v tom dobrom zmysle slova samozrejme. Slabší nadpriemer. 70/100 ()

Reklama

Krissty 

všechny recenze uživatele

We were... - You were what? - ...in love. We were in love! To je dokonalé! Podle hodnocení jsem od filmu čekala jen úžasnou Nicole Kidman a začátky Joaquina Phoenixe, ale dostala jsem mnohonásobně víc. Joaquin Phoenix byl už tehdy skvělý a ač to podle fotek tolik nevypadá, byl fešák. Tedy hlavně s ostříhanými vlasy, ale i po většinu filmu... Viděla jsem ho v situacích, ve kterých jsem ještě tu možnost neměla, za což jsem ráda. Způsob, jakým je film zpracován, je hodně originální a na tom já fakt ujíždím. Mám ráda, když je film něčím zvláštní a odlišný a to To Die For bezpochyby je. K tomu ještě ďábelská Nicole a skvělá hudba... Tahle kombinace asi nemohla dopadnout špatně a to nízké hodnocení mě trošku zaráží :) ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Člověk by už skoro zapomněl proč má Nicolu v topce (kecám).Stačí si dát tenhle starší flák a je to zase doma.Hraje jako o život a je dokonalá.No jako manželka zas tak moc ne.A přitom je to Stepfordská panička jak vyšitá.Švárové Joaquin a Casey ještě jako mladí ušáci potěšili a pořád sou tady (to sem zvědavý). ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Gus Van Sant /Me Soukrome Idaho, Good Will Hunting/ natocil len priemerny film o chladne uvazujucej egomaniakalnej samici /Nicole Kidman/, ktora pojde za vysledkom aj cez mrtvoly. Kidman je vyborna a vie hrat, Joaquin Phoenix tiez akurat Matt Dillon /Rumble Fish, The Outsiders/ je na tom spatne. Film celkovo len taky znesitelny priemer : 69 % ()

Galerie (68)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama