Reklama

Reklama

Dune Drifter

Trailer

Obsahy(1)

Lidstvo bojuje o přežití proti vesmírné rase, která dosud nebyla poražena. Jednotka nováčků vyrazí na vzdušný souboj a jak se dalo očekávat, tak je během chvilky rozprášena. Tady náš příběh ale teprve začíná, protože jedna pilotka přežila a po vesmírné havárii se musí pokusit přežít na nelítostné planetě, kam její stroj dopadl. Jenže zničující podnebí a nevypočitatelné živly nejsou jediný problém. Zdá se, že není jediná, kdo havaroval. Hra na kočku a myš může začít. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

meda2016 

všechny recenze uživatele

Obsah děje vhodný na kratší povídku. Obsazení se snaží a celkem dobře. Střih zkušeně ždíme z naprostého slabého a levného, přestože nápaditého prázdna, co se dá. V roce vzniku 2020 se snad ani nepočítá, že film zaujme a vydělá. Hodně zvukového působení na diváka se stává otravným. Za snahu  vytvořit 98 minut z téměř ničeho 2*. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Survivalisticka space opera. Jednoduchy pribeh s mnozstvim akce a vzruseni. Technicky je to pusobive. Film vypada 10 krat drazsi nez stal. Nebo to zdejsi hodnotitele s nizkym hodnocenim prokoukli? ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama