Reklama

Reklama

Svátky na návsi s Dolly Parton

  • USA Dolly Parton's Christmas on the Square
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Veselou vánoční náladu zmrazí bezcitná žena, která chce v rodném městě prodat svoje pozemky. Dokážou hudba, kouzla a vzpomínky změnit její úmysly? (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

ABLABLABLA odpad!

všechny recenze uživatele

OMG! Jedna z nejhorších věcí, co jsem kdy viděla. Myslela jsem, že mé oči raději dobrovolně oslepnou. Po 11 minutách filmu, které byly celá jedna dlouhá nekonečná "úvodní" píseň, jsem měla chuť to vypnout, ač k tomuto kroku nikdy nepřistupuju, ať je film sebehorší. Nakonec jsem zvolila variantu rychloposuvů skrz písně. Stačilo mi slyšet první dva verše a šup rychloposuv, protože byly otřesné. Jediná, kterou jsem nechala hrát, protože mi z ní zcela nekrvácely uši, byla ta v baru Reginy a malé holčičky. Ta měla něco do sebe. Jinak děs a hrůza - herecké výkony, písně, tanečky, postavy, triky, kostýmy andělů, příběh - jako sorry, ale holčička má v jeden den vážnou nehodu, odoperují jí hlavu, stihne se probrat a ještě tentýž den je propuštěna a úplně v pohodě tančí na náměstí? WTF? Líbila se mi věta "Grief is love with nowhere to go.", ale pak jsem zjistila, že to řekl někdo jiný (Jamie Anderson), takže ani za to nemůžou být plusové body. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Slabučké pesničky, slabučký príbeh, veľmi slabí speváci, proste vianočná tuctovka, ktorá vôbec nemusela vyjsť a jej jediným zámerom je zarobiť. Divákovi nič neprinesie a už vôbec nie super snehový zážitok. Po tomto filme sa teším na Vianoce ešte menej. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Mrzí mě, že čeští diváci si tenhle film neužijí tolik jako v Americe. Co jsem koukala na Rotten Tomatoes, tak film nemá tak zlé hodnocení jako tady a nemyslím si, že si zaslouží 38%. Režisérka to pojala divadelně, jelikož se jedná i o divadelní hru, asi tomu nechtěla brát to kouzlo a mě se to upřímně líbilo. Bylo to něco jiného než vídáme v jiných filmech, bylo to jednoduché a milé. Krásně to vyzařovalo vánoční atmosféru a i když písně nejsou žádné hitovky chytnou za srdce. Tohle Dolly Parton umí, napsat takovou píseň, která ve vás vzbudí spoustu emocí. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama