Reklama

Reklama

Lupin - Série 3

(série)
Trailer 1

Epizody(7)

Obsahy(1)

Claire a Raoul se ocitnou v hledáčku médií i policie. Assane na útěku vymýšlí, jak je na dálku ochránit, ale staří nepřátelé mu chtějí plány překazit. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (16)

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí část je lepší, než celkem slabá druhá část. Děj je docela pestrý, obrazově pěkné. Původní sympatie k Assanovi už ale opadly. Sice všechno pěkně vysvětluje, ale časově by to nikdo nestíhal. Jeho soucit k matce, která ho v mládí opustila a ani si ji pořádně nepamatoval, za cenu ohrožení svých současných blízkých, byla magořina. V rámci vzpomínek se ukázalo, že už v mládí byl, i když ne dobrovolně, zlodějem. A v komplexním pohledu na tuto sérii vlastně ničím jiným není ani teď. ()

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak už jsem měl problém se dodivat. Lascivní příběh s tématem vlastní smrti s opakovaným proslovem o nebezpečné akci je už dost prostoduchý. Demence čpí z každého třetího záběru, otřepané scény jen ukazují rutinní postup tvůrců seriálu. Aspoň se zachovalo svižné tempo. A pobaví i Sy hlavně v převlecích. ()

Reklama

Dannyss 

všechny recenze uživatele

Další skvělá akce plná triků a do detailu promyšlených plánů. Řekl bych, že je zde vidět posun k lepšímu, všechny ty retrospektivně vyprávěné události a plány umí okořenit příběh, z něhož se následně stává celek, na který se s nadšením kouká. Velmi příjemné je vidět, že tvůrci dali prostor vedlejším postavám, které se mohli vyjádřit a přispět k formování děje. Jasně, některé scény nedávají stoprocentní logiku, přesto třetí série umí krásně skládat dílky k sestavení celého puzzle a je stále hravá, co se týče nových nápadů, nicméně už jde mírně cítit, že nápady začínají být repetitivní. Otázkou momentálně zůstává, co přinese čtvrtá řada, které se snad brzy dočkáme, do zatím skvělého loupežnického díla. 8/10. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Okázalý francouzský zloděj a mystik s tváří sympaťáka Omara Sye se vrací, aby ukázal, že Netflix umí investovat i v evropském prostředí a když si dá ty dva roky na čas, dokáže slušný seriál posunout na level vypiplaného, protože co se týče vizuálu a kamer, je se tu čím kochat. A ve finále i scénářem, který stále ví kudy kam, netočí se v kruzích a tváří se, že chce o Assanovi ještě leccos vyprávět. Tak snad nejdéle za další dva roky. [viděno na Netflixu] ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Občas sice Lupin dělá z diváka blbce, ale jinak stále velmi dobře funguje jako zábavná oddechovka, mad kterou ovšem není radno moc přemýšlet. Třeba to že Omar Syndice střídá převleky jak na běžícím pásu, ale s výjimkou jednoho vypadá ve všech pořád jako Omar Sy a zákonitě by ho musel někde velmi rychle poznat. Štěstí, že svým charismatem utáhne i mnohem horší věci…70% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (2)

  • Šatnář, který pracuje na večírku, kde Assane (Omar Sy) s Benem (Antoine Gouy) kradou, má vůz Škoda Fabia. (Zix.)

Reklama

Reklama