1. kapitola (S01E01) (epizoda)
Chapitre 1
Chapter 1
Drama / Krimi / Mysteriózní
Francie / USA, 2021, 47 min
Louis LeterrierPředloha:
Maurice Leblanc (kniha)Scénář:
George Kay, François UzanHudba:
Mathieu LamboleyHrají:
Omar Sy, Vincent Londez, Shirine Boutella, Arthur Choisnet, Grégoire Colin, Ary Gabison, Nicole Garcia, Antoine Gouy, Soufiane Guerrab, Clotilde Hesme, Xavier Lemaître, Adama Niane, Hervé Pierre, Ludivine Sagnier, Fargass Assandé, Lea Bonneau, Léo Boucry, Johann Dionnet, Xavier Gojo, Quentin Gouget, Kamel Guenfoud, Mamadou Haidara, Mohamed Nouar, Charlotte Saliou, Noam Schmitz, Etan Simon, Martin Trouvé-Dugény, Jocelyne VignonProducenti:
Isabelle DegeorgesKostýmy:
Olivier BériotObsah
Assane se rozhodne ukrást diamantový náhrdelník, aby vyrovnal účty za dávnou tragickou křivdu a taky smázl dluh. Jenže loupež se nečekaně zvrtne.(Netflix)
Komentáře uživatelů k epizodě (11)
choze
Řemeslný heist, který ale ničím nezaujme.(12.1.2021)
Houbiczska
První epizoda sice poutavá, ale zato okatě prvoplánová, ne úplně přesvědčivá a už teď se dá poznat, že nepůjde o vyloženě dialogové či scénáristické masterpiece dílo. Ale uvidíme...(11.1.2021)
Axident
Uvidíme, uvidíme... Rozhodně neohromilo, ale příjemné to atmosférou bylo.(8.1.2021)
Mamlas
odpad!V hlavní roli typický francouz (myšleno škaredý černoch). Obsahem dílu jsou samé otravné vykecávačky rodinného typu, nezbytné multikulturní, sociální, etnické a ekologické vsuvky a jedna loupež. Z celku bylo dívatelných asi 5 minut, zbytek vata. Nezaujalo ničím, další díly zkoušet nebudu. (6%)(17.1.2021)
Ric007
Neohromilo, ale jako rozjezd dobrý. Uvidíme jak se to vyvine. Celý to drží Omar Sy, který je prostě borec-sympaťák.(13.1.2021)
MirkaP
Když si Omar Sy (haha, rým) navleče oblek, má fakt velkej zadek. Oblek by neměl nosit. Viděla jsem to jen já nebo i někdo jiný?(26.1.2021)
George8
Na úvodní díl opravdu slušný začátek...(22.2.2021)
Paja55
Skvělé. Trochu sem se bála jak se tam začaly prolínat časové linky, ale suprově to zvládli. Dost jsem si tím připomněla i Oceans (Dannyho parťáci) ale vůbec nevadí, tuhle tématiku mám ráda. Seriál mě zaujal jen díky Omar Sy, jinak bych seriál nejspíš přešla, a nenarazila sem, velice doporučuju. 5*(2.3.2021)
BullittSF
***+ Uvidíme dále.(9.1.2021)
maramashi
Pfu za mňa dosť rýchla epizóda dúfam že to nebude napchaté do piatich dielov a natlačené na seba ale za mňa celkom nádejný začiatok kvalitného príbehu.(12.1.2021)
futislav
Kdyby hlavní hrdina nevypadal jako něco, co odchytli při záchranné akci na svazích Kilimandžára, byla by to celkem slušná detektivka. Ale když se musím skoro každou scénu dívat na přechodový článek mezi homo neanderthalensis a homo sapiens, tak mě to otráví natolik, že musím nějakou tu hvězdu ubrat.(10.1.2021)