Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Assane se rozhodne ukrást diamantový náhrdelník, aby vyrovnal účty za dávnou tragickou křivdu a taky smázl dluh. Jenže loupež se nečekaně zvrtne. (Netflix)

Recenze (19)

Radko 

všechny recenze uživatele

Elegantná lúpež v srdci Paríža. Remeselne štandardnú seriálovú jednohubku nepovyšuje do vyššieho hodnotiaceho levelu ani vzdanie holdu autorovi literárnej predlohy lupiča džentlmena. Maurice Leblanc je totiž kľúčom k výnimočnému zážitku a nie ledva priemerne nakrútená epizóda seriálu. Odporúčam prečítať si skvostné dobrodružstvá tohto skvelého francúzskeho spisovateľa. A nie márniť čas seriálom, v úvodnej epizóde pôsobiacim v porovnaní s ktoroukoľvek z dvadsiatich čarokrásnych kníh lupinovskej lupičskej fázy neodolateľného zvodcu, zločinca a gavaliera v jednom, ako riadne vyblednutá ikona. Napriek snahe o jej farebné tónovanie. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda sice poutavá, ale zato okatě prvoplánová, ne úplně přesvědčivá a už teď se dá poznat, že nepůjde o vyloženě dialogové či scénáristické masterpiece dílo. Ale uvidíme... ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Sny hlupákov o neskutočnom bohatstve alebo dopredu premyslený plán. Prevedenie: Konečne niečo z dielne Netflixu na čo sa dá celkom dobre pozerať. Čo má dobrú dynamiku a vo finále aj dobrý nápad. Pevne verím, že v podobnom duchu sa bude niesť celý seriál. 98% ()

NifKor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi dobrý rozjezd, který kazí dost divný přepínání scén mezi minulostí a přítomností s ne moc tolik zajímavým a propracovaným plánem na ukradnutí náhrdelníku. Nápad skvělý a Omar také, ale ten příběh by se měl s pár nelogickými částmi vyřešit. Jinak zatím fajn :) 7/10 ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dlouho odkládaný hit z francouzské stáje Netflixu jsme se rozhodli doma konečně zkusit a od prvních pár minut jsme věděl, že jsme rozhodně nesáhli vedle. Sympaťák Omar Sy po úzasných rolích v Nedotknutelných i I my dva jsou rodina zase jednou dokazuje, že mu ty šibalské grimasy budeme žrát ještě pekelně dlouho. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Priemerna hra na "inteligentny" heist :). Vyzera to pekne, avsak az prilis nalinkovane a nie moc originalne. Napriek tomu, usmievavy Omar je celkom sympos a tak dufam, ze dalsie diely budu zaujimavejsie. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokáže to zaujmout a mohlo to být ještě lepší. Těch flashbacků (a flashbacků ve flashbacku) je malinko moc, takže se v nich kdekdo může lehce ztratit. Celková loupež byla super, ale i tak mohla být scénáristicky lépe provedena, abychom na to koukali s otevřenou pusou. Chyběla tomu lehkost a možná o malinko lepší scénář. Plán působil fádně, a i když se seriál snaží tvářit děsně vážně, některé převleky / twisty / krádeže zkrátka seriálu nevěříte, protože tvůrci používají až moc okaté scénáristické kličky, aby postavy byly na daných místech. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Obsahem dílu jsou samé otravné vykecávačky rodinného typu, nezbytné multikulturní, sociální, etnické a ekologické vsuvky a jedna loupež. Z celku bylo dívatelných asi 5 minut, zbytek vata. Nezaujalo ničím, další díly zkoušet nebudu. (6%) ()

MirkaP 

všechny recenze uživatele

Když si Omar Sy (haha, rým) navleče oblek, má fakt velkej zadek. Oblek by neměl nosit. Viděla jsem to jen já nebo i někdo jiný? ()

futislav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby hlavní hrdina nevypadal jako něco, co odchytli při záchranné akci na svazích Kilimandžára, byla by to celkem slušná detektivka. Ale když se musím skoro každou scénu dívat na přechodový článek mezi homo neanderthalensis a homo sapiens, tak mě to otráví natolik, že musím nějakou tu hvězdu ubrat. ()

thekalli 

všechny recenze uživatele

Vlastně parádní rozjezd. Maličko mi tam vadili ty flashbacky rozkouskované do celého dílu (kvůli mé netrpělivosti, protože jsem byl zvědavý a trochu napjatý co se bude dít v přítomnosti), samozřejmě je to kvůli příběhu, ale spojil bych si to i kdyby to bylo pohromadě. Občas se dalo předvídat co bude dál, ale kupodivu mi to ani trochu nevadilo a těšil jsem se na to, ale ne vždy jsem se trefil. Omar Sy je jako vždy super sympaťák. ()

Reklama

Reklama