Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Assane naplánuje, jak se dostat do vězení za Nedělou, který mu pomůže zjistit podrobnosti o Babakarově konci. Anne Pellegrini konečně kápne božskou. (Netflix)

Recenze (7)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Postupne sa odhaľuje tajomstvo okolo Babakarovej smrti. Výraznú úlohu v nej zohrala rodina Pellegriny. Prevedenie: Mám rád keď sa seriály dostanú do väzenského prostredia. Tu je to o to zaujímavejšie, že má Arsene opäť premyslený plán. 98% ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok, zrejme cely pribeh bude neustale balansovat, resp. uplne vpadne do naivnych predstav, ako potrvrdila i tato epizoda niekolkokrat, ze totiz nas 190cm vysoky vyrazny pan, zvlada ojekabatit sledovaciu jednotku v parku, vsetkych zucastnenych vo vazeni, popri tom ne/byt pritomny v X dalsich rolach. Nuz, suhlasim s tym, ze na prvu a s nastavenim divaka, ze sa teraz ide bavit a "vypina mozog", hrdinovi tu jeho "fikanost" a sarm zbastite. Zial, osobne som uz za hranicou akceptovatelnej naivity, fantazie az hluposti. A ze ich v tomto dieli bolo pozehnane. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už o něco lepší, příběhově dobré a jsem rád, že to není jen o loupeži. Ale znovu - tvůrci nás mají za úplné blbce a některé wow efekty, u kterých nám má spadnout čelist, jsou zkrátka a jednoduše fádní. Takhle blbě se přece do vězení nikdo nedostane. A ven už vůbec ne... No což, stále to ale baví. ()

maramashi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizóda lepšia ako prvá veľmi veľa prefíkaných trikov skoky v čase sú znesiteľné a úplne v pohode sa znášajú po celý čas si film drží svoje tempo a zbytočne neodchádza do bočných uličiek. Dúfam celý srdcom že sa to čim bližšie ku koncu nepokazí. ()

Filooos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět naivita. Francouzská policie je zjevně stádo blbů. Parta senegalských bratří všechny přechytračí. A všechny vězně tady milují. Basa je snem.      No a herecké výkony....škoda slov. ()

Reklama

Reklama